Awsalli Kilopat Katılım 18 Eylül 2013 Mesajlar 75 Yer İstanbul Daha fazla Meslek İç mimar 14 Aralık 2015 #11 Genelde düşen diskler bozulur. Ekstra olarak harddiski içinde çıkarıp kullanmakta bir yöntem, o şekilde wd digital green serisi harddiski 8 sene kullandım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2015
Genelde düşen diskler bozulur. Ekstra olarak harddiski içinde çıkarıp kullanmakta bir yöntem, o şekilde wd digital green serisi harddiski 8 sene kullandım.
Zenfone Laser Hectopat Katılım 6 Mayıs 2015 Mesajlar 364 14 Aralık 2015 #12 Recep Baltaş dedi: Ölmüştür. Elveda diyebilirsiniz. Bir sonraki diskiniz SSD olsun. Duvara bile fırlatsanız bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Öyle deme abi HDD'yi düşüren adam onuda bir şey olmaz diyerek fırlatır
Recep Baltaş dedi: Ölmüştür. Elveda diyebilirsiniz. Bir sonraki diskiniz SSD olsun. Duvara bile fırlatsanız bozulmaz. Genişletmek için tıkla... Öyle deme abi HDD'yi düşüren adam onuda bir şey olmaz diyerek fırlatır
K Kerem Can Arı Hectopat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2015 #13 Murat5038 dedi: Neyi? Zaten yapacaklarını yazdım. Genişletmek için tıkla... Tamam harddiski açtım baktım. Düzeltemeyeceğimi öğrenince çöpe attım konuyu kapatabilirsiniz.
Murat5038 dedi: Neyi? Zaten yapacaklarını yazdım. Genişletmek için tıkla... Tamam harddiski açtım baktım. Düzeltemeyeceğimi öğrenince çöpe attım konuyu kapatabilirsiniz.