Düz Dünya Derneği

Şunu Seda Sayan Show’a çıkarın da istediğini alsın artık, amacı belli işte televizyona çıkmak piyasa yapmak Bu tip insanları gördükçe Uçan Adam Sabri daha mantıklı geliyor bana yemin ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir aralar NASA bir görüntü yayınlamıştı. Dünyayı görüntülerken, kamera yavaş yavaş dönüyor/yükseliyor ve Dünya, kameranın açısından çıkarken düz olarak şekil alıyor. Ve bu videoyu NASA'nın balık gözü lensi kullandığını kanıt olarak sunarlar sürekli.

Türkiye'dekileri bilmemde ABD'dekiler çok iddialı. Coğrafya, harita ve fizik bilgisi olmayan bir insanı kolayca inandırabilirler.

Sitenin altındaki kategoriler kısmından ciddiyetlerini görebilirsiniz. Einstein'ı yalanlamak nedir

Şikayeti ancak küfür gibi etkenlerden yapabilir. İnsanları saçma sapan konularla kışkırtmaya çalışıyor gibi geldi bana. Daha sonra millete küfür ettirip şikayet edeceğim diye tehdit ediyor herhalde. Sana demedim cevap yazıyorsun diye, genel olarak bakılmasının ve önemsenmesinin onlara büyük prim verdiğini belirttim.

Varsa böyle bir görüşü, atar ortaya kanıtını. Tartışırız. Milleti boş cümlelerle kışkırtıp şikayet edeceğim diyen bir klavye erkeği hödük.

Boş işler. Dünya düz ise bunu bilimsel olarak kanıtlasınlar. Sadece uzay çalışması yapan devlet ABD değil. Bunun Çin'i var, Rusya'sı var, Japonya'sı var, Hindistan'ı bile var. Herkes oynun içinde herkes bizi kandırıyor saçmalıklarına inanmıyorum. Mutlaka bir yerden patlardı. Bu kadar devlet uzay çalışmalarına katılacak ama hepsi gerçeği saklayacak. Benim aklıma yatmıyor.

@.I.N.И.A. En basit örnek Çin ABD'nin sağında kaliyor madem yuvarlak değil sol taraftan nasil oluyor da Çin'e gidiyorsun, yuvarlak olmasaydi Çin ile ABD arasi mesafe sağdan gidilseydi 10 bin KM civarı olurdu, soldan gidildiğinde ise aradaki mesafe sadece 180 KM.

@BERWAR Onlar öyle düşünmüyor işte. Senin çizdiğin o çizgilerin düz bir hatta değil, yuvarlak bir hatta olduklarını iddia ediyorlar. Yani böyle bir şey. Çizdiğin kısa yolun Kuzey Kutbunun üst tarafından dolanarak, çizdiğin uzun çizginin Kuzey Kutbunun alt tarafından dolanarak geçtiğine inanıyorlar.

Neden direkt Kuzey Kutbu üzerinden geçmiyorlar diye sorduğunda. Orada ''Oyuk Dünya''nın girişinin olduğunu söylüyorlar. Bu herkesten gizlendiği için üstünden uçuşlar yasakmış. Biraz aklı çalışanı kötü hava şarlarını öne sürüyor. Bence komple saçmalık.

En basitinden saat farkından bile çürütülebilir iddialar. Diğer nokta uçağa binip ülkeler arası yolculuk yaparsanız maksimum irtifada ufukta yeryüzünün eğriliğini görebilirsiniz. Yine yüksek bir yere çıktığınızı düşünelim. Daha çok nesne görürsünüz. Bu da yine düz olmadığına işaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…