ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2019 #31 Insnalar aykiri ve mantiga karsi seylere ne kadarda cok inanma egilimi gosteriyorlar. Neyse birakin cahilliklerinde bogulsunlar. yok gibin bisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aklıma direk Efe Aydal geldi. Genişletmek için tıkla... Ahhahahaha cildiriyorum. Bu ironiyide gercek olarak sanip inanan aptallar vardir kesin. Ehehhehehe.
Insnalar aykiri ve mantiga karsi seylere ne kadarda cok inanma egilimi gosteriyorlar. Neyse birakin cahilliklerinde bogulsunlar. yok gibin bisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aklıma direk Efe Aydal geldi. Genişletmek için tıkla... Ahhahahaha cildiriyorum. Bu ironiyide gercek olarak sanip inanan aptallar vardir kesin. Ehehhehehe.
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Şubat 2019 #32 184424 dedi: Aklıma bir dayı geldi birde öyle bir açıklıyor ki... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu amcaya cidden hayranım ya. Öyle bi anlatıyor ki dayı, doğrusuyu bilsen bile yanlışa yönetiyorsun. Helal olsun dayı sana.
184424 dedi: Aklıma bir dayı geldi birde öyle bir açıklıyor ki... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu amcaya cidden hayranım ya. Öyle bi anlatıyor ki dayı, doğrusuyu bilsen bile yanlışa yönetiyorsun. Helal olsun dayı sana.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 24 Şubat 2019 #33 Erdem Çolakoğlu dedi: Nette birisi Ömer Hayyam'ın şiirini kaynak gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... Kendisi sadece şair/yazar olmadığı için göstermiş olabilirler...
Erdem Çolakoğlu dedi: Nette birisi Ömer Hayyam'ın şiirini kaynak gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... Kendisi sadece şair/yazar olmadığı için göstermiş olabilirler...
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 24 Şubat 2019 #34 Bu tür videoların en komiği de. Kendi düşüncelerinin doğru olduğunu düşünmeleri.
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 24 Şubat 2019 #35 inPijamas dedi: Kendisi sadece şair/yazar olmadığı için göstermiş olabilirler... Genişletmek için tıkla... Şüphesiz ama dünya üzerinden ne fizikçiler geçmişken, "Bak Hayyam böyle demiş" demek, o efsane fizikçilere yalancı demek tamamen cahillik.
inPijamas dedi: Kendisi sadece şair/yazar olmadığı için göstermiş olabilirler... Genişletmek için tıkla... Şüphesiz ama dünya üzerinden ne fizikçiler geçmişken, "Bak Hayyam böyle demiş" demek, o efsane fizikçilere yalancı demek tamamen cahillik.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 24 Şubat 2019 #36 yok gibin bisi dedi: Ben bu amcaya cidden hayranım ya. Öyle bi anlatıyor ki dayı, doğrusuyu bilsen bile yanlışa yönetiyorsun. Helal olsun dayı sana. Genişletmek için tıkla... Öyle bir anlatmış ki harbiden sesinde hile var adamın samimi geliyor.
yok gibin bisi dedi: Ben bu amcaya cidden hayranım ya. Öyle bi anlatıyor ki dayı, doğrusuyu bilsen bile yanlışa yönetiyorsun. Helal olsun dayı sana. Genişletmek için tıkla... Öyle bir anlatmış ki harbiden sesinde hile var adamın samimi geliyor.