kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 182 Çözümler 1 Dün 15:00 #1 Düz bir saç yapısına sahibim bu yüzden şampuan ve krem arıyorum öneriniz var mı? Saçımda kepek sorunu var ona göre önerirseniz sevinirim.
Düz bir saç yapısına sahibim bu yüzden şampuan ve krem arıyorum öneriniz var mı? Saçımda kepek sorunu var ona göre önerirseniz sevinirim.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:04 #2 kaanzzz dedi: Düz bir saç yapısına sahibim bu yüzden şampuan ve krem arıyorum öneriniz var mı? Saçımda kepek sorunu var ona göre önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Krem bilmemde kepek için denemek lazım herkes Clear öneriyordu ben Head&Sholduers ile çözdüm yani birde yeni çıkan naneli var kepeğe iyi gelir normalinide alabilirsiniz.
kaanzzz dedi: Düz bir saç yapısına sahibim bu yüzden şampuan ve krem arıyorum öneriniz var mı? Saçımda kepek sorunu var ona göre önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Krem bilmemde kepek için denemek lazım herkes Clear öneriyordu ben Head&Sholduers ile çözdüm yani birde yeni çıkan naneli var kepeğe iyi gelir normalinide alabilirsiniz.