RicardoEymen Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Saçım fazla düz, genellikle soluma tarıyorum. Bana kısa saç önerin, yanlar 0 veyaz az gibi üstler az ama anlıma biraz gelsin. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Saçım fazla düz, genellikle soluma tarıyorum. Bana kısa saç önerin, yanlar 0 veyaz az gibi üstler az ama anlıma biraz gelsin.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Dediğin modeli kullanıyorum. Saç pudrası ile dağınık yapıyorum, saçımın önü hafif kalkık duruyor. Bence hoş bir görüntü.
Dediğin modeli kullanıyorum. Saç pudrası ile dağınık yapıyorum, saçımın önü hafif kalkık duruyor. Bence hoş bir görüntü.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Ağustos 2024 #3 N1cht dedi: Dediğin modeli kullanıyorum. Saç pudrası ile dağınık yapıyorum, saçımın önü hafif kalkık duruyor. Bence hoş bir görüntü. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama saç pudrası dagınık yapıyor mu hocam.
N1cht dedi: Dediğin modeli kullanıyorum. Saç pudrası ile dağınık yapıyorum, saçımın önü hafif kalkık duruyor. Bence hoş bir görüntü. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama saç pudrası dagınık yapıyor mu hocam.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Anumusss dedi: Konuyla alakasız ama saç pudrası dagınık yapıyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Dağınıktan kastınızın ne olduğuna bağlı. Ben saçımın tümünü dağınık yapmıyorum sadece önü dağınık yapıyorum ve biraz yukarı kaldırıyorum.
Anumusss dedi: Konuyla alakasız ama saç pudrası dagınık yapıyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Dağınıktan kastınızın ne olduğuna bağlı. Ben saçımın tümünü dağınık yapmıyorum sadece önü dağınık yapıyorum ve biraz yukarı kaldırıyorum.
runner32 Femtopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 44 27 Ağustos 2024 #5 Anumusss dedi: Konuyla alakasız ama saç pudrası dagınık yapıyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Saç pudrası inik bir saçı kaldırabilir veya dağınık yapar çok güzel bir çözüm.
Anumusss dedi: Konuyla alakasız ama saç pudrası dagınık yapıyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Saç pudrası inik bir saçı kaldırabilir veya dağınık yapar çok güzel bir çözüm.
4 456388 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.057 Çözümler 2 27 Ağustos 2024 #6 RicardoEymen dedi: Saçım fazla düz, genellikle soluma tarıyorum. Bana kısa saç önerin, yanlar 0 veyaz az gibi üstler az ama anlıma biraz gelsin. Genişletmek için tıkla... İstediğin saçı yazmışsın zaten. Berbere yanları al üstler kalsın diyeceksin. Ya da cio modeli yaz onu göster.
RicardoEymen dedi: Saçım fazla düz, genellikle soluma tarıyorum. Bana kısa saç önerin, yanlar 0 veyaz az gibi üstler az ama anlıma biraz gelsin. Genişletmek için tıkla... İstediğin saçı yazmışsın zaten. Berbere yanları al üstler kalsın diyeceksin. Ya da cio modeli yaz onu göster.