Arkadaşlar saçım yumuşak kalın telli ama dümdüz saçım var. Havluyla karıştırınca da dümdüz oluyor dağılmıyor köpük ve normal waxta kullandım hiç dağınık olmuyor. İnternette urbanın deniz tuzu spreyini gördüm onu alsam işe yarar mı? Saçım kaşımın altına geliyor.
Ya hocam boşverin ne güzel düz saçınız var benim çok dağınık, kuru, şekil verilmiyor dalgalı mı düz mü ne olduğu anlaşılmıyor en sonunda bende sinirden 3'e vuracağım.
Ya hocam boş verin ne güzel düz saçınız var benim çok dağınık, kuru, şekil verilmiyor dalgalı mı düz mü ne olduğu anlaşılmıyor en sonunda bende sinirden 3'e vuracağım.
Dağınık kabustur. Dogustan kolay sekil almayan ama sekli kolay bozulan bir saçım var. Tshirt giydikten sonra saçım Johnny Test gibi oluyor. Sukredin saciniza.
Hocam bazıları bir yerlerinden bir şeyler uyduruyor düz saçımı 3'e vurdum dalgalı dağınık oldu diye. 3'e vurmus birisi olarak değişiklik gördün mü? Genetik değil mi bu?
Hocam bazıları bir yerlerinden bir şeyler uyduruyor düz saçımı 3'e vurdum dalgalı dağınık oldu diye. 3'e vurmus birisi olarak değişiklik gördün mü? Genetik değil mi bu?