F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Saçım çok düz. Banyodan sonra anca kabarmalar oluyor o da 1 gün içinde geciyor tabii. Saçımi nasıl kabarık yapabilirim? Ürün önerisi var mı?
Saçım çok düz. Banyodan sonra anca kabarmalar oluyor o da 1 gün içinde geciyor tabii. Saçımi nasıl kabarık yapabilirim? Ürün önerisi var mı?
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 23 Temmuz 2024 #2 furkannmn dedi: Saçım çok düz. Banyodan sonra anca kabarmalar oluyor o da 1 gün içinde geciyor tabii. Saçımi nasıl kabarık yapabilirim? Ürün önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... Çok şampuan kullanma, saç köpüğü + daire fön başlığı kullan.
furkannmn dedi: Saçım çok düz. Banyodan sonra anca kabarmalar oluyor o da 1 gün içinde geciyor tabii. Saçımi nasıl kabarık yapabilirim? Ürün önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... Çok şampuan kullanma, saç köpüğü + daire fön başlığı kullan.
F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Oguzh4nn dedi: Çok şampuan kullanma, saç köpüğü + daire fön başlığı kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam eyvallah
Oguzh4nn dedi: Çok şampuan kullanma, saç köpüğü + daire fön başlığı kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam eyvallah
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 23 Temmuz 2024 #4 Benim saçlarım dalgalı. Deniz tuzu spreyi kullanıyorum daha da dalgalı hacim alıyor. Önerebilirim.
F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 fenomenale dedi: Benim saçlarım dalgalı. Deniz tuzu spreyi kullanıyorum daha da dalgalı hacim alıyor. Önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullanıyosunuz
fenomenale dedi: Benim saçlarım dalgalı. Deniz tuzu spreyi kullanıyorum daha da dalgalı hacim alıyor. Önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullanıyosunuz
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 23 Temmuz 2024 #6 furkannmn dedi: Hangisini kullanıyosunuz Genişletmek için tıkla... Bee Beauty yazıyor ürünün üstünde.
furkannmn dedi: Hangisini kullanıyosunuz Genişletmek için tıkla... Bee Beauty yazıyor ürünün üstünde.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 23 Temmuz 2024 #7 furkannmn dedi: Tamam hocam eyvallah Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam haftada 2-3 kez şampuanlasanız ideal.
furkannmn dedi: Tamam hocam eyvallah Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam haftada 2-3 kez şampuanlasanız ideal.
F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #8 Sagolun hocam ikinizede