SAMANDAW Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar saçım düz ve inatçı. Saçımı nasıl düzeltip şekil aldırtabilirim? Kıvırcık yapmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar saçım düz ve inatçı. Saçımı nasıl düzeltip şekil aldırtabilirim? Kıvırcık yapmayı düşünüyorum.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 26 Ocak 2024 #2 SAMANDAW dedi: Arkadaşlar saçım düz ve inatçı. Saçımı nasıl düzeltip şekil aldırtabilirim? Kıvırcık yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kıvırcık için perma daha iyi olur.
SAMANDAW dedi: Arkadaşlar saçım düz ve inatçı. Saçımı nasıl düzeltip şekil aldırtabilirim? Kıvırcık yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kıvırcık için perma daha iyi olur.
A Alişan01 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 SAMANDAW dedi: Arkadaşlar saçım düz ve inatçı. Saçımı nasıl düzeltip şekil aldırtabilirim? Kıvırcık yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... fön makinesinin başlığına vigo takıp dalgalı kıvırcık gibi şekil verebilirsin ya da direkt perma yapıp geçebilirsin
SAMANDAW dedi: Arkadaşlar saçım düz ve inatçı. Saçımı nasıl düzeltip şekil aldırtabilirim? Kıvırcık yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... fön makinesinin başlığına vigo takıp dalgalı kıvırcık gibi şekil verebilirsin ya da direkt perma yapıp geçebilirsin