Düz saça nasıl şekil verilir?

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
Saçlarım ince ve çok düz yani o kadar düz ve diken gibi ki asla istediğim gibi durmuyor. Ayrıca çabuk yağlandığından her sabah kalktığımda yastıktan dolayı abuk subuk şekil almış oluyor. Uzatmayı denedim bayağı bir süre sabrettim ama YKS sınavında rahatsız etmesin diye kestirmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar uzatmayı düşünüyorum ama şekil vermek için bir öneriniz var mı ya da herhangi bir ürün tavsiyeniz var mı?

Saçlarım ince ve çok düz yani o kadar düz ve diken gibi ki asla istediğim gibi durmuyor. Ayrıca çabuk yağlandığından her sabah kalktığımda yastıktan dolayı abuk subuk şekil almış oluyor. Uzatmayı denedim bayağı bir süre sabrettim ama YKS sınavında rahatsız etmesin diye kestirmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar uzatmayı düşünüyorum ama şekil vermek için bir öneriniz var mı ya da herhangi bir ürün tavsiyeniz var mı?

Benim saçlarım kıvırcık ve saçlarım hemen uzadı mı sizin gibi kaşındırıyor ve kesmek zorunda kalıyorum. Saçlarınız kısaysa zaten pek şekil verilemiyor. Düz saçlıların saçları zaten %90 aynı oluyor genelde.

Bence eger ki yuz sekliniz el veriyorsa kisa kalsin, duz diken gibi saclar kisa olunca iyi gozukuyor bazi kisilerde. Herkese yakismaz tabii.
Ayrica benim duz sacli arkadaslarim pudra kullanıyor sekil vermek icin, temizligi bir tık sıkıntı dikkat etmeniz lazım ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı