DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 15 Haziran 2025 #1 Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım?
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Haziran 2025 #2 DaynusSafa dedi: Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Genişletmek için tıkla... Dalgalı, doğal görünüm istiyorsan toz wax, daha karizmatik dursun diyorsan normal jöle şeklindeki wax.
DaynusSafa dedi: Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Genişletmek için tıkla... Dalgalı, doğal görünüm istiyorsan toz wax, daha karizmatik dursun diyorsan normal jöle şeklindeki wax.
kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 DaynusSafa dedi: Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Genişletmek için tıkla... Hocam ince tel ise sprey.
DaynusSafa dedi: Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Genişletmek için tıkla... Hocam ince tel ise sprey.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.232 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 Wax daha iyi. Sert olanından kullanın.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #5 DaynusSafa dedi: Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil şekillendirici pudra en iyisidir.
DaynusSafa dedi: Düz bir saça sahibim fakat saçım için wax mı kullanmalıyım jöle mi, karar veremedim. Düz saçlar için hangisi daha uygun olur hocalarım? Genişletmek için tıkla... İkisi de değil şekillendirici pudra en iyisidir.