Düz tabanın çözümü var mı?

Orçun g

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Düz tabanım. Bunu çocukken ortaokulda giydiğim ayakkabıların çok kolay parçalanmasıyla anladım. 19-20 yaşına kadar sorun haline gelecek şekilde hayatıma bir etkisi yoktu bu sağlık probleminin. Ama artık çekilmez hale geldi. Çalıştığım işler gereği ayakta olmam gerekiyor, bir saatten sonra bacaktaki ağrı çekilmez hale geliyor, acıdan seke seke yürüyorum. Ortopedi doktoruna gittim, röntgen çektiler. Düz tabanlığa bağlı olarak kireçlenme olmuş dediler. "Yapacak bir şey yok." dediler ve kas gevşetici ile jel yazıp yolladılar.

Ciddi manada artık hayat çekilmez hale getiriyor bu durum. İşten sonra öyle yorgun oluyorum ki 12 saat yatsam o bacağın ağrısı tamamen geçmiyor. Düz taban olan arkadaşlar varsa siz nasıl dayanıyorsunuz?

Askerde düz taban devrem vardı bot yerine spor ayakkabı giyiyordu. Usta birliğinde aynı yere düştük komutan ona masa başı iş verdi.
Düz tabanlığa bağlı olarak kireçlenme olmuş
Fizik tedavi doktoruna gitmenizi öneririm. Fizik hareketleri bir nebze fayda sağlayabilir geçmiş olsun.

Aynı şekil ileri seviye düz tabanım var, kireçlenme gibi bir şey var mı bilmiyorum ama araştırıp tabanlık ortopedik bir tabanlık alın, benim eski Skechers bir ayakkabım vardı, içindeki tabanlık iyi ve kalın olduğu için onu çıkarıp günlük giydiğim ayakkabıya taktım, biraz rahatlattı.

Aynı şekil ileri seviye düz tabanım var, kireçlenme gibi bir şey var mı bilmiyorum ama araştırıp tabanlık ortopedik bir tabanlık alın, benim eski Skechers bir ayakkabım vardı, içindeki tabanlık iyi ve kalın olduğu için onu çıkarıp günlük giydiğim ayakkabıya taktım, biraz rahatlattı.
Evet kireçlenme de var :(

Evet kireçlenme de var :(
Şanslısınız hocam adaşınız gibi düşünün beni. Aynı durumu yaşıyoruz ve yürür yürümez ayağım ağrı yapıyor ve dışa basarak yürüyorum. merdiven çıkarken bile zorlanıyorum. yürüyen merdivenlerde düşecek gibi oluyorum yerimde sabit duramıyorum. Doktor ağrı varsa ancak ameliyatla çözülür dedi ve ameliyat olacağım. Ameliyat tarihi aldım ve büyük ihtimal size de ameliyat önerilecek. Eğer doktor ameliyat önermezse sakın inanma, tekrardan başka bir doktora randevu al. Başka bir doktora gittiğim de bana ameliyat önermedi. İyi bir doktora gittiğimde ise kesin ameliyat gerekiyor dedi.

O doktoru mümkünse şikayet edin hocam eğer başka doktor ameliyat önerirse.

Son düzenleme:
Şanslısınız hocam adaşınız gibi düşünün beni. Aynı durumu yaşıyoruz ve yürür yürümez ayağım ağrı yapıyor ve dışa basarak yürüyorum. Merdiven çıkarken bile zorlanıyorum. Yürüyen merdivenlerde düşecek gibi oluyorum yerimde sabit duramıyorum. Doktor ağrı varsa ancak ameliyatla çözülür dedi ve ameliyat olacağım. Ameliyat tarihi aldım ve büyük ihtimal size de ameliyat önerilecek. Eğer doktor ameliyat önermezse sakın inanma, tekrardan başka bir doktora randevu al. Başka bir doktora gittiğim de bana ameliyat önermedi. İyi bir doktora gittiğimde ise kesin ameliyat gerekiyor dedi.

O doktoru mümkünse şikayet edin hocam eğer başka doktor ameliyat önerirse.

Doktor ameliyatla ilgili konuşmadı bile, ameliyatı hangi hastanede olacaksın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok geçmiş olsun değerli dostum. Ortopedik tabanlık bayağı fark ettiriyor, denedin mi?
her şeyi denedim max ayakta rahat durduğum süre 1 saat geri kalan zaman ölüm gibi geçiyor .

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hasranesinde olacağım.
bu amilyatı yapan hastane ve ya doktorları nasıl bulabilirim Antalya da yaşıyorum sen nasıl buldun ?

her şeyi denedim max ayakta rahat durduğum süre 1 saat geri kalan zaman ölüm gibi geçiyor .

bu amilyatı yapan hastane ve ya doktorları nasıl bulabilirim Antalya da yaşıyorum sen nasıl buldun ?
Rastgele doktora randevu aldım şansa iyi bir doktor geldi. Uzman bir doktora randevu almanızı öneririm. Asistan olmasın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı