G Grkm0146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Düz yolda sadece 3km git gel yapacağım bir bisiklet arıyorum. Uygun fiyatlı hangi bisikleti onerirsiniz bir de 3Km'yi kaç dakikada giderim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Düz yolda sadece 3km git gel yapacağım bir bisiklet arıyorum. Uygun fiyatlı hangi bisikleti onerirsiniz bir de 3Km'yi kaç dakikada giderim?
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 6 Eylül 2024 #2 Şahsen şehir bisikleti tarzında bir bisiklet öneririm. Corelli Oldtown veya benzeri bir bisiklet uygun olur. 3 Km'yi kaç dakikada gideceğiniz, yol durumuna, trafiğe ve sürüş hızınıza bağlı o yüzden net bir dakika söylemek doğru değil.
Şahsen şehir bisikleti tarzında bir bisiklet öneririm. Corelli Oldtown veya benzeri bir bisiklet uygun olur. 3 Km'yi kaç dakikada gideceğiniz, yol durumuna, trafiğe ve sürüş hızınıza bağlı o yüzden net bir dakika söylemek doğru değil.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 11 Eylül 2024 #3 Saatte ortalama 20 KM gittiğinizi var sayarsak ortlama 10 dakikada vararsınız. Ben şahsen dağ bisikleti öneririm. Türkiye'nin yolları malum
Saatte ortalama 20 KM gittiğinizi var sayarsak ortlama 10 dakikada vararsınız. Ben şahsen dağ bisikleti öneririm. Türkiye'nin yolları malum