Belli bir tempo da yürümeniz daha iyi yani normal yürümekten bir tık daha hızlı fakat yeterli su içip yeterli kalori açığı oluşturmaz isen yürümenin pek bir anlamı yok.
Yürümek hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Sağlıklı beslenip, kola, gofret vb. paketli ve şekerli gıdaları, beyaz ekmeği kesip üstüne yürürseniz tabi ki kilo verirsiniz.
Aktif olarak yeterli hareket ettiğin her sürede kalori yakarsın yani kilo verirsin. Düz dik yan yamuk yürümen fark etmez sadece aktif olarak hareket et yeterli.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Her gün Spor'a en az 15 - 20 dk yürüyorum istersem arabayla veya otobüsle gidebilirim ve güzel bir yağ yakım akışı oluyor herhangi bir dershaneye okuladır ne bileyim kütüphaneyedir giderken yürüyerekgidin vücudunuz açılsın biraz.
Ya genelde yürümek daha çok kilo verdirir diyorlar da koşarken daha çok terleyip yoruluyoruz nasıl yürürken daha fazla kilo verilebilir anlamıyorum. Ben olsam ormanlık alan varsa orada koşardım.
Yürümek hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Sağlıklı beslenip, kola, gofret vb. paketli ve şekerli gıdaları, beyaz ekmeği kesip üstüne yürürseniz tabii ki kilo verirsiniz.