Düzce Üniversitesi nasıldır?

locko

Centipat
Daha fazla  
Merhaba amacım üniversitesi hakkında bilgi almaktan ziyade şehir hakkında bilgi almak. Düzce nasıl bir yer? Ekşi'de okuduğum kadarıyla berbat deniliyor ancak 2000'lerden kalma yorumlar yobazlık falan azalmıştır diye düşünüyorum. Güncel olarak yaşayan üniversite okuyan birileri bilgi verebilir mi? Orada okumayı düşünüyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Düzce'de pek bişey yok gece hayatı Yada sosyal aktivite pek yok. Halkı o kadarda yobaz değil ama yobaz olanlarda az değil. Denizi var bi o güzel onun dışı hiçbir olayı yok Düzce'nin.

Ayrıca, Altyapıda pek iyi değil ve şehir. Hava kirligi biraz var. İnsanlar mutsuz,Ve arada sırada trafik oluşabiliyor merkez için konuşursak.

Son düzenleme:

Ya gece hayatı tarzı şeyler benim için önemli değil de kötü yönlerinden bahseden çok olmuş gerçekten o kadar kötü mü diye merak etmiştim işte keko abaza dolu halkı öğrencilere bön bön bakıyor falan diyorlardı.

Hocam Küçük şehirlerde,Küçük ilçelerde falan keko falan daha fazla oluyor genelde. Küçük şehirlerde kendinize uygun insan eğer keko vs.değilseniz bulmanız zor.

Selamlar Düzce üniversitesinde okuyorum. Hazırlık okuduğum için hem kendi fakulteme hem merkez kampüsü hakimim sorularını alabilirim.

Selamlar Düzce üniversitesinde okuyorum. Hazırlık okuduğum için hem kendi fakulteme hem merkez kampüsü hakimim sorularını alabilirim.

Yukarıda da yazdığım gibi halkın yobazlığı var mı şehir içi ulaşım nasıl merkezden ilçelerdeki MYO larına ve otobüs minibüs tarzı şeyler kaça kadar var bir de akademik kadro olarak nasıl bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Bir de hazırlıkda sadece İngilizce mi oluyor.

Evet sadece İngilizce PC mühendisliği merkezde zaten. Myolarinda bir bölümü merkezde. Akçakoca gitmenin tek mantıklı olacağı yer deniz kenarı çünkü. Direkt okulun olduğu yolun karşısındangeçen araçlar var onun için. Son saat olarak 10-11 arasına kadar vardı diye hatırlıyorum merkezdeki araçlar.

Merkezde yaşamazsan üniversite için merkeze gitme durumun çok olmaz zaten, üniversite merkezden arabayla yaklaşık 15-20 dk uzaklıkta ilçenin halkıyla da pek karşılaşmazsın üniversite bölgesinde. Sosyallik sana bağlı fakat gece hayatı vs istiyorsan gitme, genelde yaşam ucuz eve çıkarsan avantajın olur çok aktivite olmadığından sıkılıp kendini geliştirmeye adanabilirsin.

Üstteki arkadaşın sadece İngilizce PC mühendisliği merkezde zaten yorumunu anlamadım, tüm mühendislikler aynı yerde. İngilizcen çok çok kötü değilse hazırlıkta bir seneni kaybetme boş ver.Aracın yoksa deniz var lafına da kanma yakın değil.

Tamamdır teşekkür ederim önerir misiniz peki genel olarak gece hayatı vesaire çok önemli şeyler değil benim için daha çok kendimi geliştirmeye adarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…