İnternette hiç iyi yorum görmedim genel Düzce hakkında sence nasıl uni olarak yeterli mi?
Zaten üniversitede ders dinlemenin insanlara çok bir şey kattığını düşünmüyorum kendin emek Vermeden olmadığını herkes biliyordur ama benim için önemli olan katıldığı yarışmalar yaptığı projeler
İnternette hiç iyi yorum görmedim genel Düzce hakkında sence nasıl uni olarak yeterli mi?
Zaten üniversitede ders dinlemenin insanlara çok bir şey kattığını düşünmüyorum kendin emek vermeden olmadığını herkes biliyordur ama benim için önemli olan katıldığı yarışmalar yaptığı projeler.
Kendileri yarışma ve projelere katılıyorlar diye biliyorum. Ama konu mühendislikte daha iyi tercihler var elbette. Kendisi ortalama bir üniversite suanlik.
Kendileri yarışma ve projelere katılıyorlar diye biliyorum. Ama konu mühendislikte daha iyi tercihler var elbette. Kendisi ortalama bir üniversite suanlik.
Hazirliktayken oda arkadasim okuyordu ve hazirliktayken tüm sınıfım PC mühendisi idi. Kendileri fena olmadığını çok beklentiye girmeden güzel oldugunu söylüyordu. Kendileri önemli olanın kendini geliştirmek olduğunu söylüyordu bu bölümde.
Düzce Bolu'yla Sakarya Üniversitesi'nin karışımı gibi. Çok beklentiye gelmezsen güzel bir 2-4-6 sene geçirirsin. Ama yüksek beklentiye girersen sevmezsin.