Düzeltilen Bir Donanım Hatası Oluştu

Zohan

Hectopat
Daha fazla  
Düzeltilen bir donanım hatası oluştu.
Bileşen tarafından bildirilen: İşlemci Çekirdeği
Hata Kaynağı: Düzeltilen Makine Denetimi
Hata Türü: Önbellek Hiyerarşi Hatası
İşlemci APIC Kimliği: 4

Evet arkadaşlar 1 haftadır böyle bir hatayla karşılaşıyorum ve bazen bu hata düzeltilen değilde çok önemli bir hata oluştu şeklinde oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum .

232999-830713dd6d3c2597613f5bffd163ea29.jpg

Bir bilen yokmu dostlarım.

Dosya Ekleri

• aaaaaad.png
    aaaaaad.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 178
Olay kaydına bakmayı bırakın. Sistemde oluşan bir problem var mı? Mavi ekran gibi, kilitlenmeler gibi? Eğer yoksa dert etmene gerek yok. İşlem yaparken 4. işlemci çekirdeği düzgün çalışmamış. Sonrasında düzeltmiştir. Benchmark stres testi ile sistemi zorlayıp kontrol edebilirsin çekirdekleri.

Sistende bir problem yok ancak olay kaydına baktığımda bu hatayı tekrarlı olarak görüyorum .Dediğinizi uygulayacağım yardımınız için teşekkürler.

Olay kaydında tekrarlaması birşeyi ifade etmez gözle görülür bir hata olmadıkça dikkate alınmaması lazım. Olay kaydını bir sorun olduğunda ve iyice incelemek için isteriz diğer türlü paylaşmanıza veya bakmanıza gerek yoktur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı