Düzenlenmiş PC Hocası GG14 hazır sistem alınır mı?

Leargeom

Femtopat
Daha fazla  

Ben hazır sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım; işlemci, sıvı soğutucu, PSU, SSD gibi parçalarda, son halinden anakart harici memnunum. Son hali alınır mı?

Eki Görüntüle 2536400

Ben hazır sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım; işlemci, sıvı soğutucu, PSU, SSD gibi parçalarda, son halinden anakart harici memnunum. Son hali alınır mı?

Toplayarak anakartı daha yüksek bir sistem çıkar.

9070 XT sisteme 73K verme bence.
Kendin toplarsan bu paraya 5070 Ti sistem çıkar ve daha kaliteli parçaları olur.

5070 Ti ile 9070XT arasında fiyat farkına değecek bir performans farkı yok şu an.

Sadece oyun için kullanacağım ve sistemdeki anakart B650M-R ama 2057TL daha vererek TUF serisi A620M-Plus modelini seçebiliyorum. A serisinden olmasına rağmen daha pahalı ama ne kadar fark aralarında bilmiyorum daha mı iyidir ve alınabilir mi?

75k oluyor, o bütçede çok daha iyi sistemler çıkar isterseniz toplarım.

Tabii çok isterim.

Hocam vallahi aman aman pek bir kalite farkı olmadı. Yine aynı kalitede ürünleri kullanmışsınız ha sizinki ha benim benim attığım pek bir fark yok gibi yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Hocam vallahi aman aman pek bir kalite farkı olmadı. Yine aynı kalitede ürünleri kullanmışsınız ha sizinki ha benim benim attığım pek bir fark yok gibi yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Anakarta ne kadar çoğu kişi önem vermese de çok önemli aslında, sizin sistemdeki anakart acayip düşük bir anakart sisteme göre ve RAM'iniz CL38.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…