M MacTavishAO Picopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 403 Çözümler 1 25 Temmuz 2022 #1 Düzenlenmiş ISO önerebilir misiniz? Ghostspectre bakmıştım şuan onu yüklemeyi düşünüyorum sizin öneriniz var mı?
Düzenlenmiş ISO önerebilir misiniz? Ghostspectre bakmıştım şuan onu yüklemeyi düşünüyorum sizin öneriniz var mı?
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 25 Temmuz 2022 #2 MacTavishAO dedi: Düzenlenmiş ISO önerebilir misiniz? Ghost Spectre bakmıştım şu an onu yüklemeyi düşünüyorum sizin öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kinghaze'nin düzenlediği Windows 10'lara bakabilirsiniz.
MacTavishAO dedi: Düzenlenmiş ISO önerebilir misiniz? Ghost Spectre bakmıştım şu an onu yüklemeyi düşünüyorum sizin öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kinghaze'nin düzenlediği Windows 10'lara bakabilirsiniz.
M MacTavishAO Picopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 403 Çözümler 1 25 Temmuz 2022 #3 470878 dedi: Kinghaze'nin düzenlediği Windows 10'lara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güven vermedi niye bilmiyorum.
470878 dedi: Kinghaze'nin düzenlediği Windows 10'lara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güven vermedi niye bilmiyorum.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Kinghazenin yaptığı Windows 10 performans sürümünü öneririm. Uzun süredir kullanıyorum. Performansı gayet iyi.
Kinghazenin yaptığı Windows 10 performans sürümünü öneririm. Uzun süredir kullanıyorum. Performansı gayet iyi.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Temmuz 2022 #5 MacTavishAO dedi: Güven vermedi niye bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence hiçbir düzenlenmiş iso güvenilir değil. Sisteminiz yetersizse Windows sürümünü düşürmek daha doğrudur.
MacTavishAO dedi: Güven vermedi niye bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence hiçbir düzenlenmiş iso güvenilir değil. Sisteminiz yetersizse Windows sürümünü düşürmek daha doğrudur.
M MacTavishAO Picopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 403 Çözümler 1 25 Temmuz 2022 #6 tii dedi: Bence hiçbir düzenlenmiş iso güvenilir değil. Sisteminiz yetersizse Windows sürümünü düşürmek daha doğrudur. Genişletmek için tıkla... Hayır yeterli ama boşta 3-4 GB RAM kullanıyor.
tii dedi: Bence hiçbir düzenlenmiş iso güvenilir değil. Sisteminiz yetersizse Windows sürümünü düşürmek daha doğrudur. Genişletmek için tıkla... Hayır yeterli ama boşta 3-4 GB RAM kullanıyor.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #7 Orijinal daima en iyisidir ama birini önerecek olsam Kinghaze'in düzenlediği imajları öneririm. Bir ara kendim de kullanıyordum. Ghost Spectre'a da bakabilirsiniz. Bir aralar çok popülerdi. Belki hala öyledir.
Orijinal daima en iyisidir ama birini önerecek olsam Kinghaze'in düzenlediği imajları öneririm. Bir ara kendim de kullanıyordum. Ghost Spectre'a da bakabilirsiniz. Bir aralar çok popülerdi. Belki hala öyledir.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #8 Hem orijinal hem hafif. [URL unfurl="true"]http://www.mediafire.com/file/nqn6mqmx4a6ns4t/ON19TRLTSC64V2+-+programindir.cafe.rar/file[/URL] Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Hem orijinal hem hafif. [URL unfurl="true"]http://www.mediafire.com/file/nqn6mqmx4a6ns4t/ON19TRLTSC64V2+-+programindir.cafe.rar/file[/URL]
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 25 Temmuz 2022 #9 NTLite programı ile kendin yapabilirsin. Technopat Sosyal üyesi olan @OgnitorenKsnin düzenlemiş olduğu Windows 10 ISO dosyalarını da deneyebilirsin.
NTLite programı ile kendin yapabilirsin. Technopat Sosyal üyesi olan @OgnitorenKsnin düzenlemiş olduğu Windows 10 ISO dosyalarını da deneyebilirsin.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 25 Temmuz 2022 #10 Yapmayın hocam en son bu forumda bir kullanıcı yapıyordu onun ISO ve diğer yazılımlarını kullandım ve saniyesinde 8 virüs girdi.
Yapmayın hocam en son bu forumda bir kullanıcı yapıyordu onun ISO ve diğer yazılımlarını kullandım ve saniyesinde 8 virüs girdi.