2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 15 Aralık 2020 #1 Kullanmadığım bazı şeylerin silinmiş ve kapanmış olduğu bir Windows 10 istiyorum. Bu sitedeki düzenlenmiş ISO'lar güvenilir mi? Güvenilir değilse NTLite ile kendim düzenleyerek yapsam sıkıntı olur mu?
Kullanmadığım bazı şeylerin silinmiş ve kapanmış olduğu bir Windows 10 istiyorum. Bu sitedeki düzenlenmiş ISO'lar güvenilir mi? Güvenilir değilse NTLite ile kendim düzenleyerek yapsam sıkıntı olur mu?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 15 Aralık 2020 #11 244012 dedi: Bu sitedeki düzenlenmiş ISO'ları eskiden kullanıyordum ama yine de emin olmak için sordum. O zamanlar riskli bir durum olduğunu bilmiyordum tabii. Genişletmek için tıkla... Siteyi inceledim. 'Güvenilir' gözükse bile, ben kullanmam. Orijinal kullanmak her zaman daha iyidir. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Bu sitedeki düzenlenmiş ISO'ları eskiden kullanıyordum ama yine de emin olmak için sordum. O zamanlar riskli bir durum olduğunu bilmiyordum tabii. Genişletmek için tıkla... Siteyi inceledim. 'Güvenilir' gözükse bile, ben kullanmam. Orijinal kullanmak her zaman daha iyidir.
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 15 Aralık 2020 #12 Alikaplan801 dedi: Siteyi inceledim. 'Güvenilir' gözükse bile, ben kullanmam. Orijinal kullanmak her zaman daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Orijinal sürümdeki dayatmalar hoşuma gitmiyor. Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: Siteyi inceledim. 'Güvenilir' gözükse bile, ben kullanmam. Orijinal kullanmak her zaman daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Orijinal sürümdeki dayatmalar hoşuma gitmiyor.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 Alikaplan801 dedi: Bir iki 'kapanmayan' şey için ben bu riski almazdım. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801 dedi: Aynen, virüs var ise moderatörlere bildirsin (!) Zaten virüs var ise, virüsü o moderatörler koyar. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801'in TNCTR'ye karşı bir alıp veremediği var herhalde Ya da bütün Technopat üyelerinin diğer forumlara karşı.. Artı -2 Eksi
Alikaplan801 dedi: Bir iki 'kapanmayan' şey için ben bu riski almazdım. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801 dedi: Aynen, virüs var ise moderatörlere bildirsin (!) Zaten virüs var ise, virüsü o moderatörler koyar. Genişletmek için tıkla... Alikaplan801'in TNCTR'ye karşı bir alıp veremediği var herhalde Ya da bütün Technopat üyelerinin diğer forumlara karşı..
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 16 Aralık 2020 #14 cokl dedi: Alikaplan801'in TNCTR'ye karşı bir alıp veremediği var herhalde Ya da bütün Technopat üyelerinin diğer forumlara karşı.. Genişletmek için tıkla... İlgili forum ile bir sorunum yok. Başkası tarafından düzenlenmiş Windows sürümleri güvenli değil. Bu kadar basit. Artı 0 Eksi
cokl dedi: Alikaplan801'in TNCTR'ye karşı bir alıp veremediği var herhalde Ya da bütün Technopat üyelerinin diğer forumlara karşı.. Genişletmek için tıkla... İlgili forum ile bir sorunum yok. Başkası tarafından düzenlenmiş Windows sürümleri güvenli değil. Bu kadar basit.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #15 Alikaplan801 dedi: İlgili forum ile bir sorunum yok. Başkası tarafından düzenlenmiş Windows sürümleri güvenli değil. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Modifiye edilmiş Windows 10 kullamıştım. Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: İlgili forum ile bir sorunum yok. Başkası tarafından düzenlenmiş Windows sürümleri güvenli değil. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Modifiye edilmiş Windows 10 kullamıştım.