5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Mayıs 2023 #21 ibrahimcayli46 dedi: @GalaxySal450 Hocam sorunu çözdüm. Kurulum yaparken Eski Windows'un üstüne kurmak yerine disk format seçeneğine tıklayıp kurdum. İnternet driveri silindi sanırım. Normal format atarken hiç böyle olmamıştı. Nasıl yüklerim ben bunu geri? Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı konu açın hocam.
ibrahimcayli46 dedi: @GalaxySal450 Hocam sorunu çözdüm. Kurulum yaparken Eski Windows'un üstüne kurmak yerine disk format seçeneğine tıklayıp kurdum. İnternet driveri silindi sanırım. Normal format atarken hiç böyle olmamıştı. Nasıl yüklerim ben bunu geri? Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı konu açın hocam.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 22 Mayıs 2023 #22 GalaxySal450 dedi: Onun için ayrı konu açın hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon sürekli konuyu değiştirdim . Teşekkür ederim yardımların için.
GalaxySal450 dedi: Onun için ayrı konu açın hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon sürekli konuyu değiştirdim . Teşekkür ederim yardımların için.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.840 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #23 SdtCngz dedi: Ben de 8.1 Single Language. Genişletmek için tıkla... Ana bilgisayarıma yapmam ama 2. bilgisayarıma yaptım. 1. ye yapmama nedenim Microsoft Store olmaması.
SdtCngz dedi: Ben de 8.1 Single Language. Genişletmek için tıkla... Ana bilgisayarıma yapmam ama 2. bilgisayarıma yaptım. 1. ye yapmama nedenim Microsoft Store olmaması.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #24 furki07 dedi: Ana bilgisayarıma yapmam ama 2. bilgisayarıma yaptım. 1. ye yapmama nedenim Microsoft Store olmaması. Genişletmek için tıkla... Ben de 8.1 Single az Cpu ve Ram harcadığı için kullanıyorum. 13-14 adet Sanal windows açtığım için benim için %1 Cpu ve Ram in bile önemi var
furki07 dedi: Ana bilgisayarıma yapmam ama 2. bilgisayarıma yaptım. 1. ye yapmama nedenim Microsoft Store olmaması. Genişletmek için tıkla... Ben de 8.1 Single az Cpu ve Ram harcadığı için kullanıyorum. 13-14 adet Sanal windows açtığım için benim için %1 Cpu ve Ram in bile önemi var