Düzenli ders çalışamamak

Oyun oynayasım gelmiyor ders çalışamamaktaki isteksizlik hayatıma geçti dediğim gibi aslında telefona da bakmıyordum bir arkadaşla sohbet ederken buraya yaz belki yardımcı olurlar dedi yazdım.
Bir isteksizlik varsa büyük ihtimal hedefine yeteri kadar odaklanamamışsındır. Hedeflerinizi takip etmek için daha iyi sebepler bulun ve bu hedefi takip etmezseniz ne olacağını kendinize hatırlatın.

Neden olsun hocam duyguları çok iyi yansıtıyor önerebileceklerim Naruto One piece bleach Attack on Titan vb şeyler

Anime izleyen bir sürü tanıdığım var, bayağı depresifler oradan yola çıkarak düşündüm ama saydığınız animeler istisna tabii.

Neden olsun hocam duyguları çok iyi yansıtıyor önerebileceklerim Naruto One piece bleach Attack on Titan vb şeyler.

One piece 1090 bölüm izlemeye başlasam bitirmeden kalkmam. (bitirmeyeceğin işe başlama alışkanlığım var)

Bir isteksizlik varsa büyük ihtimal hedefine yeteri kadar odaklanamamışsındır. Hedeflerinizi takip etmek için daha iyi sebepler bulun ve bu hedefi takip etmezseniz ne olacağını kendinize hatırlatın.

Onu da denedim 10 tane sebebi yazıp panoma astım etki etmiyor hala

O zaman teknolojiden kopamam.

Satranca ilgi duyuyorum fakat evdeki satranç takımı kardeşimde hep babamla oynuyor (abisiyim ondan nefret ediyor benden)
Babanla bunu konuşabilirsin, satranç kursuna yazılabilirsin, sevdiğin bir şey ile meşgul ol yeter bence. Psikolojine iyi gelecektir.

Neden olsun hocam duyguları çok iyi yansıtıyor önerebileceklerim Naruto One piece bleach Attack on Titan vb şeyler.

Bağımlısı olursa bu sefer hiç kalmaz bilgisayar başından

Hocam size önerim eğer kulaklığınız varsa olmasa da olur müzik dinleyerek yalnız ya da arkadaş ile mahllenizde dolaşın çok güzel bir aktivite.

Çevremde TikTok izleyen onunla gaza gelip bana boks hareketleri yapan zarganalardan tut TikTok izleyen kızlara her tür yaratık var çok şükür
Endüstri meslek lisesi kokusu alıyorum, doğru mudur?

Deneyebilirim sanırım. Bunun dışında ne yapabilirim?
Yani psikolog değilim, yanlış tavsiye vermek istemem.

Kulaklığım var okuldan eve gelirken dinliyorum 10 15 dakika falan. Kısa süreliğine iyi geliyor ama tamamen değil.

Endüstri meslek lisesi kokusu alıyorum, doğru mudur?

Meslek lisesi değil özel okul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…