P plentesa Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 13 8 Aralık 2020 #11 İlham gelmesini beklemeyin, içinize o yapmak istediğiniz şeyin düşüncesi geldiği an harekete geçin.
Ahmet.zkan Centipat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 52 8 Aralık 2020 #12 Lee Yubin dedi: 21 gün boyunca kendini zorlaman lazım, ondan sonra alışkanlık haline geliyormuş. Ben de hiç planlı düzenli şekilde yaşayamıyorum. Kendimi sıkmam lazım ama olmuyor. Bu arada bu 21 gün bilimsel bi süreydi galiba, kafamdan uydurmadım yani. Genişletmek için tıkla... Zorlamayı deneyeceğiz bakalım. mburaktekin dedi: Aynısı bende de oluyor. Geçen haftalarda FL öğrenmek istiyordum ama videoları açtığımda bütün istek gidiyor :/ Genişletmek için tıkla... Keşke yolunu bilsem. The Tribal Chief dedi: Bu kısaca tembellik. Tek yapman gereken asla pes etmemek. Diyeceksin ki bu sihirli sözcük mü? Evet sihirli sözcük. Söylemesi kolay, yapması çok zor. Bir şeyi sürekli yapmak bıkkınlık verir. "Sana kolay olacağını kim söyledi? Elbette zor olacak." Söz: Gri Koç Genişletmek için tıkla... O kısım saçma geliyor yani sonuçta zevk alıyorum neden tembellik yapayım ki ? plentesa dedi: İlham gelmesini beklemeyin, içinize o yapmak istediğiniz şeyin düşüncesi geldiği an harekete geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam derdim aslen sık sık gelmediği için ilerleyememek. Son düzenleme: 8 Aralık 2020
Lee Yubin dedi: 21 gün boyunca kendini zorlaman lazım, ondan sonra alışkanlık haline geliyormuş. Ben de hiç planlı düzenli şekilde yaşayamıyorum. Kendimi sıkmam lazım ama olmuyor. Bu arada bu 21 gün bilimsel bi süreydi galiba, kafamdan uydurmadım yani. Genişletmek için tıkla... Zorlamayı deneyeceğiz bakalım. mburaktekin dedi: Aynısı bende de oluyor. Geçen haftalarda FL öğrenmek istiyordum ama videoları açtığımda bütün istek gidiyor :/ Genişletmek için tıkla... Keşke yolunu bilsem. The Tribal Chief dedi: Bu kısaca tembellik. Tek yapman gereken asla pes etmemek. Diyeceksin ki bu sihirli sözcük mü? Evet sihirli sözcük. Söylemesi kolay, yapması çok zor. Bir şeyi sürekli yapmak bıkkınlık verir. "Sana kolay olacağını kim söyledi? Elbette zor olacak." Söz: Gri Koç Genişletmek için tıkla... O kısım saçma geliyor yani sonuçta zevk alıyorum neden tembellik yapayım ki ? plentesa dedi: İlham gelmesini beklemeyin, içinize o yapmak istediğiniz şeyin düşüncesi geldiği an harekete geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam derdim aslen sık sık gelmediği için ilerleyememek.