Düzgün driver yüklendiği nasıl anlaşılır?

gonplei

Kilopat
Bugün yeni aldığım FreeDOS bilgisayara Windows10 kurulumu ve Driver yüklemesi yaptım. Bu işlemleri ilk defa yaptığım için doğru mu yaptığımdan emin olamadım. Her şeyi düzgün yapıp yapmadığımdan nasıl emin olabilirim?
Not: Steam'den oyun indirip oynadım. Bu doğru yaptığımı gösterir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her driverı kendi sitesinden güncel olarak indirip ileri ileri diye kurarsanız yeter.

Sisteme Benchmark testi yapıp burada paylaş.

Update ettiyseniz bunu düşünmenize gerek yok. Şimdiki yazılımlar donanımlar vb herşey otomatik ve hazır. Yanlış driver kurmanızın imkanı yok kursanız bile kurulmaz veya hata verir.

Update ettiyseniz bunu düşünmenize gerek yok. Şimdiki yazılımlar donanımlar vb herşey otomatik ve hazır. Yanlış driver kurmanızın imkanı yok kursanız bile kurulmaz veya hata verir.
Teşekkür ederim.Benim başka bir merak ettiğim konuda windows kurulumunda bir hata yapmış olabilir miyim böyle bir ihtimal var mı? İlk defa bu işlemleri yaptığım için tedirginim belki saçma bir soru sormuş olabilirim kusura bakmayın.

Windows kurulumunda problem olsaydı windows kurulmazdı merak etmeyin. Hala driverlarım güncel mi? diye merak ediyorsanız "Driver Max" yazılımını indirip kurun tarama yaptırın güncel olmayan driverlar gözükecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…