Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.953 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #21 venom94 dedi: Ben normal maç oynuyorum. Nereden kapatıyoruz onu? Genişletmek için tıkla... En son zorlukta altında rekabetçi mod olur onu kapayacaksınız ayrıca amaç kariyer ise FM tavsiyem.
venom94 dedi: Ben normal maç oynuyorum. Nereden kapatıyoruz onu? Genişletmek için tıkla... En son zorlukta altında rekabetçi mod olur onu kapayacaksınız ayrıca amaç kariyer ise FM tavsiyem.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #22 Yeyil dedi: En son zorlukta altında rekabetçi mod olur onu kapayacaksınız ayrıca amaç kariyer ise FM tavsiyem. Genişletmek için tıkla... YouTube kanalım var hocam ben haftalık maçları oynuyorum, adam gibi futbol oyunu olmadığı için PES 17 falan oynuyorum.
Yeyil dedi: En son zorlukta altında rekabetçi mod olur onu kapayacaksınız ayrıca amaç kariyer ise FM tavsiyem. Genişletmek için tıkla... YouTube kanalım var hocam ben haftalık maçları oynuyorum, adam gibi futbol oyunu olmadığı için PES 17 falan oynuyorum.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #23 venom94 dedi: Ben normal maç oynuyorum. Nereden kapatıyoruz onu ? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girin orda direk karşınıza çıkacaktır zaten.
venom94 dedi: Ben normal maç oynuyorum. Nereden kapatıyoruz onu ? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girin orda direk karşınıza çıkacaktır zaten.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.953 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #24 venom94 dedi: YouTube kanalım var hocam ben haftalık maçları oynuyorum, adam gibi futbol oyunu olmadığı için PES 17 falan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Pes 2021.
venom94 dedi: YouTube kanalım var hocam ben haftalık maçları oynuyorum, adam gibi futbol oyunu olmadığı için PES 17 falan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Pes 2021.