Duman - Nerede Benim Kafam

Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11 yıl sonra dumanın 16 parçalık albümünden çıkan ilk Single bence mükemmel olmuş.

Beğenmedim. Kafam götürmedi parçayı. Bizim için Duman buralarda hala:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ana türleri olan American grunge ve alternatif rockun biraz dışına çıkmış ama yine de ben çok beğendim umarım kalan 14 şarkı eski dumanı bize hissettirir.

Ana türleri olan American grunge ve alternatif rockun biraz dışına çıkmış ama yine de ben çok beğendim umarım kalan 14 şarkı eski dumanı bize hissettirir.
Diğer şarkıları ne zaman çıkar herhangi bir bilginiz var mı?

Beğenmedim. Kafam götürmedi parçayı. Bizim için Duman buralarda hala:

Her şeyin zamanında ayrı bir güzelliği vardı hocam :) Eskisi kadar sağlam olamayacağı maalesef doğal bir gerçek. Ancak yine de kafadan 10/7'lik bir şarkı olmuş yani bence gayet iyi. Bakalım albümün diğer şarkıları nasıl olacak aşırı merak ediyorum.

Diğer şarkıları ne zaman çıkar herhangi bir bilginiz var mı?

10 günde bir Single çıkarırlar herhalde herhangibir açıklama yapmadılar.

Zaten bütün kayıtlar bitmiş aranje edip yayınlayacaklar çok uzun süreceğini sanmıyorum 1 aya albümün tamamını görebiliriz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı