Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 8 Ocak 2023 #1 Esen olsun, fotoğraftaki gibi renklendirmeyi nasıl yapıyorlar? Benim de vape trick konusunda yeteneğim var ama edit ile nasıl renklendireceğimi bilmiyorum... Araştırdım ama nasıl yaptıklarına dair bilgi veren birini bulamadım. Dosya Ekleri ff.png 91,1 KB · Görüntüleme: 58 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Esen olsun, fotoğraftaki gibi renklendirmeyi nasıl yapıyorlar? Benim de vape trick konusunda yeteneğim var ama edit ile nasıl renklendireceğimi bilmiyorum... Araştırdım ama nasıl yaptıklarına dair bilgi veren birini bulamadım.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 8 Ocak 2023 #2 Picsart gibi basit bir App ile halledilir.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 8 Ocak 2023 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Picsart gibi basit bir App ile halledilir. Genişletmek için tıkla... Bayağı basit bir şey yani?
F 16 Fighting Falcon dedi: Picsart gibi basit bir App ile halledilir. Genişletmek için tıkla... Bayağı basit bir şey yani?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Photoshop ile yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Photoshop ile yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 9 Ocak 2023 #5 Hocam işime yarayabilir teşekkürler ama video üzerinde yapmak istiyordum.