Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Tek tek yapınca daha yavaş yoruluyorum ama çift çift yapınca hızlı yoruluyorum ama çok güzel hissediyorum sizce ne yapmam gerek?
Tek tek yapınca daha yavaş yoruluyorum ama çift çift yapınca hızlı yoruluyorum ama çok güzel hissediyorum sizce ne yapmam gerek?
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 4 Mart 2024 #2 Aynı tekrar sayıları ile teker teker yapmalısın diye düşünüyorum. Çok farketmez çift el veya tek el yapmak sorun değil.
Aynı tekrar sayıları ile teker teker yapmalısın diye düşünüyorum. Çok farketmez çift el veya tek el yapmak sorun değil.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 enversosa dedi: Aynı tekrar sayıları ile teker teker yapmalısın diye düşünüyorum. Çok fark etmez çift el veya tek el yapmak sorun değil. Genişletmek için tıkla... Kanka verimli geçmedikten sonra 20 tekrar atsam yararı olur mu ki.
enversosa dedi: Aynı tekrar sayıları ile teker teker yapmalısın diye düşünüyorum. Çok fark etmez çift el veya tek el yapmak sorun değil. Genişletmek için tıkla... Kanka verimli geçmedikten sonra 20 tekrar atsam yararı olur mu ki.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 4 Mart 2024 #4 Crucible dedi: Kanka verimli geçmedikten sonra 20 tekrar atsam yararı olur mu ki. Genişletmek için tıkla... Hafif geliyorsa ağırlığı arttırabilirsin. Sonuçta iki tarafa da çalışıyorsun.
Crucible dedi: Kanka verimli geçmedikten sonra 20 tekrar atsam yararı olur mu ki. Genişletmek için tıkla... Hafif geliyorsa ağırlığı arttırabilirsin. Sonuçta iki tarafa da çalışıyorsun.
Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #5 enversosa dedi: Hafif geliyorsa ağırlığı arttırabilirsin. Sonuçta iki tarafa da çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok kanka ağır geliyorda yani tek tek yapınca diğer kol dinleniyor pump gidiyor.
enversosa dedi: Hafif geliyorsa ağırlığı arttırabilirsin. Sonuçta iki tarafa da çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yok kanka ağır geliyorda yani tek tek yapınca diğer kol dinleniyor pump gidiyor.