Dumbell curl yaparken sağ ve sol kol eşitsizliği

Ressemahee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5500 İŞLEMCİ
ASUS B450M DRAGON ANAKART
ASUS RADEON RX 6650 XT DUAL 8GB EKRAN KARTI
G.SKILL 16GB RIPJAWS V 3200MHZ RAM
WD 480GB GREEN SN350 NVME M.2 SSD
GAMEBOOSTER GB-W002B 650W 80+ BRONZE KASA&PSU
Selamlar, spora başlayalı yaklaşık 20 gün oldu ve size bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Sağ kolum sol kolumdan çok daha fazla güçlü incline dumbell curl yapıyorum sağ kolla 7.5 kilo ile 12 tekrar bile atabilirken sol kola geçtiğinde 5 kilo ile 10 tekrara bile zor geliyorum. Bunun sebebi nedir veya bu incline dumbell curl yerine alternetif ne yapabilirim? Yaşım 16 88 kiloyum aşağıya programını da yazdım. Haftada 5 gün gidiyorum.

IMG-20241202-WA0001.jpg

IMG-20241202-WA0000.jpg

İlk başlarda eşitsizlik olması normal, ağırlıkları güçsüz olan koluna göre ayarlarsin zamanla arttırirsin. Programı kendin mi olusturdun yoksa bir hoca yardımı aldın mı?

İlk başlarda eşitsizlik olması normal, ağırlıkları güçsüz olan koluna göre ayarlarsin zamanla arttırirsin. Programı kendin mi olusturdun yoksa bir hoca yardımı aldın mı?

Hocadan almıştım bir de şey sormak istiyorum 10 gün sonra 1 ayım dolacak diğer ay full body yapmalı mıyım internette hep full body diyorlar ilk zamanlar ondan sormak istedim.

Hocadan almıştım bir de şey sormak istiyorum 10 gün sonra 1 ayım dolacak diğer ay full body yapmalı mıyım internette hep full body diyorlar ilk zamanlar ondan sormak istedim.
Onu hocayla konuşsan daha iyi olur, hareketlere alışmak için full body daha mantikli, vakit kaybetmek istemiyorsan splite de geçebilirsin. Ben iki ay yapmıştım hocayla konuşup, daha rahat kilo alıyordum çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı