Dumbell press negatif indirilir mi?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Salonda dumbell press yaptığımda sürekli negatif indirme, gereksiz. Kasa vurmaz deyip duruyor bir tanıdığım. Bu doğru mu? Normal yap ve tükenişe git diyor.

Salonda dumbell press yaptığımda sürekli negatif indirme, gereksiz. Kasa vurmaz deyip duruyor bir tanıdığım. Bu doğru mu? Normal yap ve tükenişe git diyor.

Böyle küçük şeylere kafa yormamak lazım kardeşim istersen yavaş indir istersen yavaş kaldır 2sinide dene hangisinden daha çok verim aldıysan onla devam et

Böyle küçük şeylere kafa yormamak lazım kardeşim istersen yavaş indir istersen yavaş kaldır 2sinide dene hangisinden daha çok verim aldıysan onla devam et
Ya ben her ikisindende verim alıyorum. Salonda çalışan az önce de söylediğim tanıdığım negatif indirme kasa vurmaz diyor.

Ya ben her ikisindende verim alıyorum. Salonda çalışan az önce de söylediğim tanıdığım negatif indirme kasa vurmaz diyor.
Negatif bazi arastirmalara gore daha iyi hasar veriyor sanirim ama siz nasil daha iyi verim alabiliyorsaniz onu yapin. Negatif yapinca sevmiyorsaniz erken birakirsaniz da negatifin cok bir anlami kalmiyor. Hic vurmaz denemez bence.

Negatif olmasa bile kontrollü olması en iyisi bence. Bir de dumbell press yaparken tamamen tükeniş gitmek bence saçma. 1-2 Tekrar kalacak şekilde olması daha iyi olur yoksa antrenmanın geri kalanını çok yorgun geçirebilirsiniz.

Evet bu daha dogru, negatif yok diyip simsek hizinda indirmekte sacma olur.

Çok kasmaya gerek yok kontrollü olsun yeter. Kaldırırken patlat kaldırırken yavaş kaldırmaya gerek yok.

Son sette bayağı yavaş indir kaldır kası hisset drop ( 25kg 8 tekrar, 15kg 6 tekrar gibi) tükeniş yap daha verimli olur ilk setten yapılırsa bu negatif işi kalan hareket veya setlerde fail olursunuz. Ağırlık kolay artmaz denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…