Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Mart 2022 #21 Nasıl kitap? Filmi izleme fırsatım olmadı.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Mart 2022 #22 Vegas dedi: Nasıl kitap? Filmi izleme fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.928 Makaleler 21 Çözümler 30 8 Mart 2022 #23 mustaine dedi: Hayatımda izlediğim şakasız en kötü bilim kurgu filmlerinden birisiydi. Umarım kitabı öyle değildir. Genişletmek için tıkla... İlk kitabın yarısı anlatıldığı için ve bir sürü detay atlanmak zorunda kalındığı için öyle olmuş olabilir hocam. Ama benim fikrim filmi gerçekten kaliteliydi.
mustaine dedi: Hayatımda izlediğim şakasız en kötü bilim kurgu filmlerinden birisiydi. Umarım kitabı öyle değildir. Genişletmek için tıkla... İlk kitabın yarısı anlatıldığı için ve bir sürü detay atlanmak zorunda kalındığı için öyle olmuş olabilir hocam. Ama benim fikrim filmi gerçekten kaliteliydi.