Kitap Dune kitap seti ciltli ve ciltsiz

BKM Kitaptan alışveriş yapmayı düşünenler varsa şu notu düşmek istiyorum: Tonlarca şikayeti olan firmadır ve tedarik yöntemiyle satış yaptığı için kargonun gelmesi haftalar belki bir ay sürebilir. Siparişi yaptıktan sonra da siparişiniz gelene kadar iptal edemiyorsunuz ve müşteri hizmetleri de çok ilgisiz. Almayı düşünenler varsa bunları göz önünde bulundurarak alsın :) Sevgilerle.

BKM Kitaptan alışveriş yapmayı düşünenler varsa şu notu düşmek istiyorum: Tonlarca şikayeti olan firmadır ve tedarik yöntemiyle satış yaptığı için kargonun gelmesi haftalar belki bir ay sürebilir. Siparişi yaptıktan sonra da siparişiniz gelene kadar iptal edemiyorsunuz ve müşteri hizmetleri de çok ilgisiz. Almayı düşünenler varsa bunları göz önünde bulundurarak alsın :) Sevgilerle.
Fiyatları ucuz olduğu için alışveriş yapmayı düşünüyordum. Tedirgin ettiniz beni hocam. 😂

Sorun yaşamayanlar da var ama genel olarak bir yorumda bulunmak istedim. Sırf 20-30 TL ucuz diye bu firmayı tercih etmeyin. Gerçekten uğraştığınıza değmez. Ayrıca şikayetvar sitesine de bakabilirsiniz, firmanın sayfalarca şikayeti var.

BKM mağaza raflarına konulmayacak durumda olan hasarlı kitapları internet sitesinden satıyor. Alenen suç olmasına rağmen kendi kendilerine kanunda kuralda yer almayan bir iade prosedürü koymuşlar, kafalarına göre iade kabul etmeyip aylarca uğraştırıyorlar. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem.

BKM Kitap'tan alışveriş yapmayı düşünenler varsa şu notu düşmek istiyorum: Tonlarca şikayeti olan firmadır ve tedarik yöntemiyle satış yaptığı için kargonun gelmesi haftalar belki bir ay sürebilir. Siparişi yaptıktan sonra da siparişiniz gelene kadar iptal edemiyorsunuz ve müşteri hizmetleri de çok ilgisiz. Almayı düşünenler varsa bunları göz önünde bulundurarak alsın :) sevgilerle.

Çok fazla alışveriş yaptım BKM'den bir sorun yaşamadım ama uzun süre sürüyor gerçekten gelmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ab0000 5-6 ay gibi bir sürede hangi firmanın 350 sayfa şikayeti var? Her şeyi çok biliyorsun, bunu da söyle bakalım. Şahsen uyarımı yaptım, tercih edip etmemeniz gram umurumda değil. Uyarıya rağmen gidip de oradan alışveriş yapıyorsanız kendi sorununuz. Beni ilgilendiren bir durum yok.
@Deus5150 gerçekten firma yasal dolandırıcılık yapıyor. Kargo hem çok uzun sürede geliyor hem de iade almıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı