Oyun Dungeon defenders 4-pack 13 TL

Makaleler
1
Steam'de Dungeon Defenders kule savunma oyunu 13 ₺. Oyunu satın aldığınızda arkadaşlarınıza göndermeniz için 3 adet kopyasını veriyor. Co-op mevcut, arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz. Böylelikle 13 ₺'ye 4 arkadaş oyunun sahibi oluyorsunuz. Almayı düşünen, arkadaşlarıyla oyun arayışında olanlar değerlendirebilir. Son gün 4 Eylül.

Oynanış süresi için;

Diğer para birimlerindeki fiyatı için;

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey soracağım. Bu 4 adet kopya veriyor ya. Bunlar deneme kopyası mı? Yoksa Full oyun mu? Eğer full oyunsa birini kendime alıp diğerlerini çekilişle vereceğim. Bir de bu ultimate collections'ta tüm DLC'ler mi var?

Tamam hocam. Teşekkür ederim.

Ya da arkadaşlarıma da verebilirim. Bilgisayarım iyi olmadığı için onlarla oyun oynayamıyordum. Onlara verip onlarla birlikte oynayabilirim.

Tekrardan oyuna baktım. Alınmıyor. Sepete eklenmiyor. İstek listesinden baktığımda oyun 5 TL olarak görünüyor. Ayrıca Dungeon Defenders Ultimate Collection'ı sepete ekleyince ana oyun 5 TL olarak görünüyor. Yani alınmıyor.

Tamam hocam. Teşekkür ederim.

Ya da arkadaşlarıma da verebilirim. Bilgisayarım iyi olmadığı için onlarla oyun oynayamıyordum. Onlara verip onlarla birlikte oynayabilirim.

Tekrardan oyuna baktım. Alınmıyor. Sepete eklenmiyor. İstek listesinden baktığımda oyun 5 TL olarak görünüyor. Ayrıca Dungeon Defenders Ultimate Collection'ı sepete ekleyince ana oyun 5 TL olarak görünüyor. Yani alınmıyor.
Hocam ben anlamadım. Bir alınıyor olarak görünüyor. Bi alınmıyor. Aranızda Dungeon Defenders Ultimate Collection alan var mı? Alınıyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı