Dungeon Rampage neden kapatıldı?

BeratKzmz

Hectopat
Herkesin Facebook'dan oyun oynama döneminde oynadığını düşündüğüm ve benim de çok severek oynadığım bu oyun neden kapatıldı? Online sayısı da çoktu. Geçen sene remake haberi vardı, şu an oynamak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çok severdim hatta ortalıkta yeniden yapıldığına dair söylentiler var(da zırvalık bu arada 2 yıldır bir gelişme yok).Hilelerden ötürü kapattılar.

Çıkarsa GTA 6 parası baymaya hazırım. Arkadaşlarla az mı oynardık be. Yerden çıkan demir tuzaklar. Yemek veren şişman abi ultisi çıldıran barbar kendine bile hayrı olmayan büyücü. Ah laann.

Genel olarak Facebook oyun işine son verince çoğu oyun yalan oldu. Şu anda bu oyun için Remake yapan bir ekip var ama internetteki insanların söylemine göre onlarda çok yavaş çalışıyormuş.

Zamanında oynamaktan en keyif aldığım oyun olabilir. Oyunun kapanma sebebi hile ve geliştiricinin para kazanamaması. Ben bile bu oyunda duvarlardan geçip eğleniyordum bazen. (Cheat Engine sağ olsun)
Bir ara trainer kafasında eşya hilesi yapanlar bile oluyordu. Ben hız hilesi sayesinde 100 Seviye Chef yapmıştım. Çok havalı duruyordu. Bu oyun bugün çıkış yapsa Steam'de sürekli oynayabilirim.

Çıkarsa GTA 6 parası baymaya hazırım. Arkadaşlarla az mı oynardık be. Yerden çıkan demir tuzaklar. Yemek veren şişman abi ultisi çıldıran barbar kendine bile hayrı olmayan büyücü. Ah laann.

Hocam 1-2 demo linki buldum eski anılarınızı yad etmek isterseniz diye.
Demo 1
Demo 2

Hocam neden Discord uygulamasına doğru yönlendirme yapıyor? Ve isim afiş gibi şeylere erişe biliyor?

Hocam geliştiren topluluğun bir Discord sunucusu var her şey oradan yapılıyor ve halen geliştirilmeye devam ediliyor hatta bu grup tam halini yayınlamayı düşünüyor (Alpha %70lerdeydi en son) onunla alakalı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…