2 29233 Kilopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 66 12 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar uygun fiyata aldım ancak ne işe yaradığını nereyi çalıştırdığını nasıl kullanacağımı bilmiyorum. İsmi Dunlop ayak yayı.
Arkadaşlar uygun fiyata aldım ancak ne işe yaradığını nereyi çalıştırdığını nasıl kullanacağımı bilmiyorum. İsmi Dunlop ayak yayı.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2014 #2 Tahminimce spor ile ilgili. Ayaklarını yerleştirip kolları yukarı çekiyorsunuz galiba.
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2014 #3 Bu videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2014 #4 Ayaklarınızı geçirip yayı yukarı doğru çekiyorsunuz sanırım, karın kaslarını güçlendiriyor.