Duolingo etkili mi?

YUSUFziya01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
Duolingo gerçekten etkili mi? Sadece şu an amacım izlediğim filmlerde ve oynadığım oyunlarda İngilizceyi altyazıyla en azından anlayabilmek. Şu an ekstra indirim de var, sizce faydası olur mu?

Duolingo gerçekten etkili mi? Sadece şu an amacım izlediğim filmlerde ve oynadığım oyunlarda İngilizceyi altyazıyla en azından anlayabilmek. Şu an ekstra indirim de var, sizce faydası olur mu?
İngilizceyi ve genel dilleri en iyi öğrenme şekli o dile maruz kalmaktır. Sadece duo'nun etkisi olmaz ama telefonunu pc'ni falan ingilizce yapıp bir de ingilizcesi iyi arkadaşınla yabancı dil konuşup bir konu üstüne örnek tartışma yaparsanız hızlı gelişir. Duolingo şıp diye size English Update getirmez yani.

Pek etkili olduğunu sanmıyorum, 312 günlük İspanyolca serim var ve pek bir katkısını görmedim.

Ücretsiz mi kullanarak mı yaptınız bu seriyi, yani ücretsiz de kullanılabilir bir uygulama mı?
Etkili değilse bir anlamı olmaz zaten.

İngilizceyi ve genel dilleri en iyi öğrenme şekli o dile maruz kalmaktır. Sadece duo'nun etkisi olmaz ama telefonunu pc'ni falan ingilizce yapıp bir de ingilizcesi iyi arkadaşınla yabancı dil konuşup bir konu üstüne örnek tartışma yaparsanız hızlı gelişir. Duolingo şıp diye size English Update getirmez yani.
Söyle hocam zaten pek birşey beklemiyorum uygulamadan amacım film oyun altyazı temelini anlayacak düzeye geleyim, ondan sonra direk içerikleri ingilizce kullanarak geliştirmeye çakışayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı