Ben biraz kursa gidip biraz mantığı anlayıp sonra Duolingo'yu bitirdim tamamen. İşe yarıyor açıkçası ama İngilizce'deki "the", Almanca'da "der/die/das" ve daha pek çok değişik formda karşınıza çıkacak. Korkmayın.
Ben biraz kursa gidip biraz mantığı anlayıp sonra Duolingo'yu bitirdim tamamen. İşe yarıyor açıkçası ama İngilizce'deki "the", Almanca'da "der/die/das" ve daha pek çok değişik formda karşınıza çıkacak. Korkmayın.
Duolingo ile A2 Fince öğrendim. Ama bunun için mutlaka yazarak, dışınızdan telaffuz ederek ve tekrar ederek çalışmalısınız. Aksi taktirde sadece görevleri yaparak aklınızda yer etmesi imkansız gibi bir şey.
Duolingo ile A2 fince öğrendim. Ama bunun için mutlaka yazarak, dışınızdan telaffuz ederek ve tekrar ederek çalışmalısınız. Aksi taktirde sadece görevleri yaparak aklınızda yer etmesi imkansız gibi bir şey.
Teşekkür ederim hocam, ben de o şekilde yapıyorum hem kelimeleri bir yere yazıyorum hem de yeni öğrendiğim kalıpları yazıyorum gün sonunda da tekrar ediyorum.
Şahsen Duolingo'yu pratik yapmak, öğrendiklerimin körelmemesi için kullanıyorum ama yine de sadece Duolingo ile A1'e gelirsin fakat tavsiyem videolarla destek vermen çünkü Duolingo kural öğretmiyor.