K KabnotTR5 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #1 Duolingo Max'da görüntülü arama ve explain my answer gibi özellikler varmış. Sizce almaya değer mi?
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2025 #3 KabnotTR5 dedi: Duolingo Max'da görüntülü arama ve explain my answer gibi özellikler varmış. Sizce almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Parana değmez kardeşim. Eğer sınırsız can istiyorsan normalini alabilirsin. Ama APK'la kurmakla olmuyor öyle.
KabnotTR5 dedi: Duolingo Max'da görüntülü arama ve explain my answer gibi özellikler varmış. Sizce almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Parana değmez kardeşim. Eğer sınırsız can istiyorsan normalini alabilirsin. Ama APK'la kurmakla olmuyor öyle.
K KabnotTR5 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #4 Kai4ra dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için Windows 11 Bey dedi: Parana değmez kardeşim. Eğer sınırsız can istiyorsan normalini alabilirsin. Ama APK'la kurmakla olmuyor öyle. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşım kullanıyordu merak ettim, birde bende canlarda gitti enerji barları geldi. Yanıtınız için sağolun
Kai4ra dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için Windows 11 Bey dedi: Parana değmez kardeşim. Eğer sınırsız can istiyorsan normalini alabilirsin. Ama APK'la kurmakla olmuyor öyle. Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşım kullanıyordu merak ettim, birde bende canlarda gitti enerji barları geldi. Yanıtınız için sağolun
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2025 #5 KabnotTR5 dedi: Teşekkürler bilgilendirme için. Benim bir arkadaşım kullanıyordu merak ettim, birde bende canlarda gitti enerji barları geldi. Yanıtınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tamam isterseniz beni çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
KabnotTR5 dedi: Teşekkürler bilgilendirme için. Benim bir arkadaşım kullanıyordu merak ettim, birde bende canlarda gitti enerji barları geldi. Yanıtınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tamam isterseniz beni çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
K KabnotTR5 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #6 Windows 11 Bey dedi: Tamam isterseniz beni çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon
Windows 11 Bey dedi: Tamam isterseniz beni çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2025 #7 KabnotTR5 dedi: Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon Genişletmek için tıkla... Sorun değil.
KabnotTR5 dedi: Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon Genişletmek için tıkla... Sorun değil.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #8 KabnotTR5 dedi: Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon Genişletmek için tıkla... Bu tip konular genelde öznel olduğu için zaten soru olarak açılmaz. Ama isterseniz rapor tuşuna basıp çözüm seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
KabnotTR5 dedi: Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon Genişletmek için tıkla... Bu tip konular genelde öznel olduğu için zaten soru olarak açılmaz. Ama isterseniz rapor tuşuna basıp çözüm seçeneğini işaretleyebilirsiniz.