Duoqin F22 nereden alınır?

Berat.55

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4050
i7-13700h
16gb ram
144hz
laptop
Merhaba iyi günler, askerlik için duoqin F22 telefonunu almayı düşünüyorum fakat nereden alacağıma karar veremedim. Sahibinden'de çok fazla satıcı var hangisinden alacağıma karar veremedim önerdiğiniz bir satıcı var mı?

Nereden alacağınızı bilemem hocam çünkü kaçak getirilen telefon bunlar. Kaçak kaydediyorlar bu yüzden elinizde patlama ihtimali yüksek. Ancak bana sorarsanız ilk 1 ay (bedelli değilse) tusluyla idare edin çünkü artık girişlerde 25 yıllık uzmanlar değil de yedek astsubay adayları oluyor genelde. Onlarda genç olduğu için anlıyor ve alıyorlar. Koğuşumdaki arkadaşım kaptırmış. Ustalığa geçtiğinizde kendi telefonunuzu sokarsınız zaten. Ben ilk gününde soktum arkadaşımda ilk 1 hafta içerisinde soktu telefonunu. Ustalıktaki usta askerler yardımcı oluyor merak etmeyin.

Kaptırırsam ceza alır mıyım vs diye sorarsanız yemezsiniz. Çok büyük bir vukuat işlemedikce ya da emre itaatsizlik (sakal kesmeme, eğitime katılmama, geç kalma gibi sürekli şeyler) yapmadıkca ceza almazsınız. Tabii bu acemi süresinde geçerli. Ustalıkta en ufak hatanızda ceza verebiliyorlar.

İllaki almak istiyorum diyorsanız Sahibinden'de satıyorlar. Dediğim üzere kaçak sokulan cihaz bunlar. Hepsiburada, N11, amazontr gibi sitelerde satamazlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…