Duplicati

Duplicati v2.1.0.5_stable_2025-03-04

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Crownguard, yeni bir yazılım ekledi:

Duplicati - Verilerinizi güvenli bir şekilde yedekleyin ve yönetin.

Duplicati, verilerinizi yedekleme ve geri yükleme işlemleri için tasarlanmış açık kaynaklı bir uygulamadır. Yedekleme işlemleri, yerel sürücüler, bulut depolama veya FTP gibi çeşitli konumlarda yapılabilir. Uygulama, şifreleme seçenekleri ve çoklu platform desteği sunar. Planlanan yedeklemeleri zamanlayabilir ve veri kaybına karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi...

Hocam sizde hep yazılım ekliyorsunuz. Üşenmiyor musunuz?
Uzun zamandır eklemiyordum zaten.

Son eklediklerim harici 17 Eylül'den beri yazılım eklemiyordum. Hem benim eklediklerim ne ki? 150 yazılım ekleyen var.
1729080630481.png

Forumda bildiklerimizi paylaşmalıyız ki insanlar da faydalanmalı.

Uzun zamandır eklemiyordum zaten.

Son eklediklerim harici 17 Eylül'den beri yazılım eklemiyordum. Hem benim eklediklerim ne ki? 150 yazılım ekleyen var.
Eki Görüntüle 2330622

Forumda bildiklerimizi paylaşmalıyız ki insanlar da faydalanmalı.
Ne ara yapıyorsunuz bunları :D Benim bunları yapmam aylarımı falan alır.

Ne ara yapıyorsunuz bunları :D Benim bunları yapmam aylarımı falan alır.
Yok be hocam. İlk başta biraz acemilik oluyor da sonra otomatiğe bağlıyorsunuz. Başka şeylere de baktığım oluyor şu an, yoksa otomatiğe bağlayınca 5 dakikada bir ekliyorsunuz.

Yok be hocam. İlk başta biraz acemilik oluyor da sonra otomatiğe bağlıyorsunuz. Başka şeylere de baktığım oluyor şu an, yoksa otomatiğe bağlayınca 5 dakikada bir ekliyorsunuz.
Bir bakayım indireyim nasıl olmuş güzel mi kötü mü. :D

Hocam bu nereden indiriliyor? İndire bastım github'a attı bulamadım indirmeyi.

Hocam bu nereden indiriliyor? İndire bastım github'a attı bulamadım indirmeyi.
Hocam birden fazla işletim sistemini desteklediği için GitHub'da o sürümün birden fazla işletim sistemi için indirme linki bulunuyor.

Windows 64 bit için son sürümün Assets bölümünde görselde altı çizili olan linke tıklayabilirsiniz.

1729081124433.png

Crownguard, Duplicati yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

v2.1.0.5_stable_2025-03-04

Bu sürüm, kritik sorunları gideren bir güncellemedir. Bu güncelleme, 2.1.0.4, 2.1.0.3 ve 2.1.0.1 ile bildirilen bir dizi sorunu düzeltir. Bu sürümlerden birini kullanıyorsanız, mümkün olan en kısa sürede güncelleme yapmanız şiddetle tavsiye edilir.

2.0.8.1 veya Daha Eski Sürümlerden Önemli Değişiklikler:

• İşletim sistemine özel derlemelerle .NET8'e güncellendi.
  • API/UI sunucusu olarak Kestrel kullanılıyor.
  • Sunucu için zorunlu parola ve yeni kimlik...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Crownguard, Duplicati yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

v2.1.1.0_experimental_2025-07-17 Pre-release

Bu sürüm, test amacıyla yayınlanmış deneysel bir sürümdür.

Bu sürümde ortaya çıkan sorunları gidermek ve sonunda yeni bir kararlı sürüm yayınlamak amaçlanmaktadır.

Bu Sürüm Hakkında

Bu, kararlı sürümden bu yana çıkan ilk deneysel sürümdür ve bu dönüm noktasına ulaştığımız için çok heyecanlıyız!

Bu sürümdeki en belirgin değişiklik, yeni kullanıcı arayüzünün kullanılmasıdır, ancak bu sürümde aynı zamanda devasa bir düzeltme ve iyileştirme listesi de bulunmaktadır. Aşağıda, bazı...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı