Duracell AA piller şarj cihazımda şarj olur mu?

469826

Hectopat
Makaleler
16
Amazondan aşağıdaki ürünü almıştım bir ay önce, yanında pil verilmişti iki tane daha alacağım ve amazonda baktığımda 1300mAh iki pilin 46 lira olduğunu gördüm ve sonrasında 2600mAh yine duracell pilleri 46 liraya gördüm hepsiburadada. Hepsinin linkini aşağıya bırakıyorum, almak istediğim piller cihazımda şarj olur mu? Olmuyorsa diğeri olur mu?

Şarj Cihazım;

Almak istediğim 2600mAh AA piller;

Amazondaki 1300mAh piller;

Olmuyorsa ne önerirsiniz? Oluyorsa daha uyguna ya da yakın fiyata daha iyi performans veren pil öneriniz varsa, tabi uyumluysa önerilerinizi de bekliyorum.

Hocam Hepsiburada ki alkalin piller yani şarj etmezler etseler bile cihaza zarar verir o yüzden şu tarz piller almalısınız.

Kutunun ve pilin üzerinde yeşil bir font ile rechargeable yazması gerekir.
Bazı piller var hepsi yeşil bazılarında da sadece yazılar yeşil. Fark etmez ikisi de.

Ayrıca cihaz sadece AA ve AAA pilleri şarj eder.

Son düzenleme:
O zaman amazondaki almak mantıklı değil mi?

O zaman linkleri bir kenara bırakırsak, Duracell şarjlı pillerin her türlüsünü kullanabilirsiniz. Sadece üzerinde Rechargeable yazısı olduğundan emin olun. Alkalin piller o cihazlarda ısınıp patlıyor.

Duracell piller Ni-Mh olarak üretiliyor, aldığınız cihaz da Ni-Mh şarj cihazı. Başka markalara ait Ni-Mh pilleri de cihazınızda kullanabilirsiniz, sadece yan yana şarj ettiğiniz piller aynı marka ve model olsun.

Şarjlı piller farklı kimyalarla üretilir. Akıllı telefonlarda kullanılan Li-ion ve Li-po piller bu tip cihazlarla kullanılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…