Durduk yerde atıldım ve 7 gün ban yedim

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Nuke'da rekabetçi oynuyordum, maçın sonuna kadar takımımı taşıdım.
En son 3 kişi kalmıştık, 2 tane birbiriyle arkadaş olan kişi ve ben.
Ben zeus ve no scope atmaya başlayınca bunlar bana sıkmaya başladı, son kalan adamı vurdum, tam C4'ü çözeceğim yine sıktı.
15'dik, en sonunda bunu öldüren adamı öldürünce direk arkadaşıyla beni kicklediler.
Nasıl kicklediler diye soracak olursanız, 3 kişiydik adam oylamayı başlattı, bunun arkadaşı direk F1'e bastı ve ana menüdeyim.
7 Gün ban.
Ve 1. idim. Bunlara bilerek zarar vermedim, sadece 1 kere yanlışlıkla bıçakladım ama zaten adam ona dönüp bakmadı bile.
Steam desteke durduk yerde banlandığımı yazdım.
Rank: Seçkin gümüş.
Hesap: Prime.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silver olunca herkes birbirini kickliyor sebepsiz yere geçmiş olsun ama daha önceleri de kick yemişsiniz ki 7 gün ban yemişsiniz.

Rütbende çok şaşırmıyorum böyle olaylara. İstediğin kadar desteğe yaz bir sonuç çıkmaz. Oyunda böyle kanser bir kitle var maalesef. Bir an evvel MG elosuna çıkmaya çalış.

Bikeresinde banada olmuştu bu durum. Çözümü yok diye biliyorum. Artık 7 gün boyunca başka oyun oynayacaksınız

Valorant başlamanı tavsiye ederim. CS daha iyi tabii ki ama çok kanser olmazsın.

Rütbende çok şaşırmıyorum böyle olaylara. İstediğin kadar desteğe yaz bir sonuç çıkmaz. Oyunda böyle kanser bir kitle var maalesef. Bir an evvel MG elosuna çıkmaya çalış.

Kitlenin tamamı çöp. Her yerde var bunlar eminim kartal, supreme elo'sunda bile vardır. Çözüm ya adamıyla girecek ya da Faceit.

Kitlenin tamamı çöp. Her yerde var bunlar eminim kartal, supreme elo'sunda bile vardır. Çözüm ya adamıyla girecek ya da Faceit.
Arkadaşlarla girmediğin sürece dediğiniz gibi. Ben ne zaman ki takımımı kurdum, o zaman MGE’den Supreme’e çıktım. Rezalet bir kitle hakim maalesef. Ama MGE+ rütbelerde 1/20 ancak denk geliyor. Silver’da çok fazla ve bence normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…