myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 249 Çözümler 5 18 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bilmediğim bir "Google API" diye bir siteden tehdit geliyor. Bir indirme işlemi yok. Açık bir site yok. Bu nedir? Ne yapmam lazım Arkadaşlar Chrome üzerinden geliyor bu hata. Firefox'da yok gelmiyor.
Arkadaşlar bilmediğim bir "Google API" diye bir siteden tehdit geliyor. Bir indirme işlemi yok. Açık bir site yok. Bu nedir? Ne yapmam lazım Arkadaşlar Chrome üzerinden geliyor bu hata. Firefox'da yok gelmiyor.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #2 Sanırım girdiğiniz bir site yüzünden oltalama saldırısı yiyorsunuz. Firefox'tan da gelmiyorsa Chrome'u kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Sanırım girdiğiniz bir site yüzünden oltalama saldırısı yiyorsunuz. Firefox'tan da gelmiyorsa Chrome'u kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 249 Çözümler 5 18 Nisan 2024 #3 Reend dedi: Sanırım girdiğiniz bir site yüzünden oltalama saldırısı yiyorsunuz. Firefox'tan da gelmiyorsa Chrome'u kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an yok, Fakat tüm girdiğim sitelerde bu hatayı alıyordum. Tüm eklentileri devre dışı bıraktım. Öyle oldu Artı 0 Eksi
Reend dedi: Sanırım girdiğiniz bir site yüzünden oltalama saldırısı yiyorsunuz. Firefox'tan da gelmiyorsa Chrome'u kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an yok, Fakat tüm girdiğim sitelerde bu hatayı alıyordum. Tüm eklentileri devre dışı bıraktım. Öyle oldu
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #4 myu dedi: Şu an yok, Fakat tüm girdiğim sitelerde bu hatayı alıyordum. Tüm eklentileri devre dışı bıraktım. Öyle oldu Genişletmek için tıkla... Özellikle pek nezih görünmeyen eklentilerinizi teker teker test edip oltalama yapmaya çalışan eklentiyi şikayet edip kaldırmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
myu dedi: Şu an yok, Fakat tüm girdiğim sitelerde bu hatayı alıyordum. Tüm eklentileri devre dışı bıraktım. Öyle oldu Genişletmek için tıkla... Özellikle pek nezih görünmeyen eklentilerinizi teker teker test edip oltalama yapmaya çalışan eklentiyi şikayet edip kaldırmanızı öneririm.