Durduk yere bayıldım

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
10 dakika önce televizyonun başından kalkıp odama geçtim. Işığı açmak için prize bastım yandı geri söndü. O sırada gözlerim karardı birden yere yığıldım. 5 10 saniye boyunca kalkamadım. Bunun sebebi ne olabilir?

Demir eksikliğindendir diye düşünüyorum. Aynısı bende de oluyordu. Aynı şekilde tansiyon ve şekeriniz de fırlamış olabilir. Sık sık olmuyorsa dikkate almayın derim.

Yattığınız yerden aniden kalktığınızda gözlerinizin kararması normal. Kulak içinde dengeyi sağlayan bir sıvı oluyormuş. Bunu su terazisi gibi düşünelim bir anda ayağa kalktığımızda dengemizin kaybolmasına yol açıyormuş. Tam böyle olmayabilir uzun bir süre önce bir yerde okumuştum.

3 Kez prizden elektrik yemiş birisi olarak eğer elektrik çarpmış olsaydı bunu anlayamaması olası değil. Yaz aylarında bazen aniden kalktığımda bende de kararma oluyor ve bazen düşebiliyorum da, büyük ihtimal bahsettikleri gibi şekerin düşmüş veya çıkmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…