Durduk yere bilgisayara Linux yüklenebilir mi?

Bu hale gelen sistemden zerre kurtarmazdım.

Verilerin önemine bağlı olarak ben olsam kurtarırdım ama antivirüsle taramadan tekrar aynı sistemde kullanmazdım verileri.

** Forumun "düzelt" özelliği noktalama hatalarını harika şekilde çözüyor olsa da maalaef çok fazla konuda gördüğüm anlatım hatalarına bir çözüm yok doğal olarak. Konuları açan derdini anlatan kişilerin, okuyanların değil de sadece kendinin anlayacağı şekilde konuları ifade etmesi sorununa da bir çözüm gerekiyor. Geçen sanırım "Steam yüzümden başıma gelmeyen kalmadı" isimli bir konu açıldı kimse bir şey anlamadı ve anlamadığımız için bunu esprili şekilde anlattık, eleştirdik. Çünkü anlaşılmayan cümlelere onay verilmiş. O konu öylece açık kaldı ama 3 gün ceza yiyen biz olduk.

Son düzenleme:
Kendine Linux mu kurulmuş? Bence Windows'a bulaşan bir virüs'ün bunu yapması imkansız. (wsl falan değilse)

"Linux kurmama rağmen" Linux kurmamama rağmen" olmalı sanırım yoksa anlam bozuluyor cümlede.
Düzeltme yapmıştım ama klavye sagolsun
"Linux kurmama rağmen" Linux kurmamama rağmen" olmalı sanırım yoksa anlam bozuluyor cümlede.
Düzeltme yapmıştım ama klavye sağolsun

Evet yapılması gerekenler bunlar. Ek olarak önemli veriler formattan önce yedeklenmeli ama formattan sonra yedek yapılan disk/bellek ve yedeklenen dosyalar tekrar güzelce virüs testinden geçirilmeli.

Bu işlem W11 bilgisayarda oldu bilgisayara reset atiyorum o halde 2 tane SSD var önce D'yi siler temizlerim sonra da bilgisayarın olduğu SSD'ye kurulu olan C'yi siler işi bitiririm

Bu işte ben Linux indirmediğimden eminim

Son düzenleme:
Yalvarırım noktalama kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…