ArifIşık Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Dönüşüm Teknik Personel 27 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar selam, PC'ye ikinci ekranı taktığımdan beri D klasörü kendiliğinden açılıp duruyor. Daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri Screenshot_14.jpg 89,1 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar selam, PC'ye ikinci ekranı taktığımdan beri D klasörü kendiliğinden açılıp duruyor. Daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Şubat 2021 #2 ArifIşık dedi: Arkadaşlar selam, PC'ye ikinci ekranı taktığımdan beri D klasörü kendiliğinden açılıp duruyor. Daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Durduk yere dosya açılmaz bir program veya Script arkada açıyor olmalı. Kaspersky ile bir tam tarama yapın.
ArifIşık dedi: Arkadaşlar selam, PC'ye ikinci ekranı taktığımdan beri D klasörü kendiliğinden açılıp duruyor. Daha önce yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Durduk yere dosya açılmaz bir program veya Script arkada açıyor olmalı. Kaspersky ile bir tam tarama yapın.
ArifIşık Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Dönüşüm Teknik Personel 28 Şubat 2021 #3 300319 dedi: Durduk yere dosya açılmaz bir program veya Script arkada açıyor olmalı. Kaspersky ile bir tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Avira Pro mevcut tarama yaptım ancak herhangi kötü bir sonuç çıkmadı farklı bir sebebi var diye düşünüyorum.
300319 dedi: Durduk yere dosya açılmaz bir program veya Script arkada açıyor olmalı. Kaspersky ile bir tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Avira Pro mevcut tarama yaptım ancak herhangi kötü bir sonuç çıkmadı farklı bir sebebi var diye düşünüyorum.