semihaytaş Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2017 #1 Yeni ekran kartı aldım. GTX 970 Aldığıma pişman oldum. Steam'dan oyun indireyim diyorum bir zaman sonra ekran donuyor. Bilgisiyar açılma ekranında her zaman farklı şeyler oluyor. Durduk yere ekran donuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2017
Yeni ekran kartı aldım. GTX 970 Aldığıma pişman oldum. Steam'dan oyun indireyim diyorum bir zaman sonra ekran donuyor. Bilgisiyar açılma ekranında her zaman farklı şeyler oluyor. Durduk yere ekran donuyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Ekim 2017 #2 Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, Nvidia'nın sitesinden güncel sürücüyü indir.
semihaytaş Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #3 Çözülmedi malesef
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #4 Anakart üzerinden bağlayıp, deneyebilir misin?
semihaytaş Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #5 Nasıl yani biraz daha açar mısınız ? Ne demek istediğinizi anlamadım bu arada .
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #6 semihaytaş dedi: Nasıl yani biraz daha açar mısınız ? Ne demek istediğinizi anlamadım bu arada . Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki HDMI portun ile görüntü almayı dener misiniz demek istedim.
semihaytaş dedi: Nasıl yani biraz daha açar mısınız ? Ne demek istediğinizi anlamadım bu arada . Genişletmek için tıkla... Anakart üzerindeki HDMI portun ile görüntü almayı dener misiniz demek istedim.
semihaytaş Hectopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #7 Denerim nasıl bi sonuç ortaya çıkması gerekiyor direk sonucu yaziyim .
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2017 #8 semihaytaş dedi: Denerim nasıl bi sonuç ortaya çıkması gerekiyor direk sonucu yaziyim . Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz sorun gerçekleşmez ise, demek ki sorun ekran kartında demektir.
semihaytaş dedi: Denerim nasıl bi sonuç ortaya çıkması gerekiyor direk sonucu yaziyim . Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz sorun gerçekleşmez ise, demek ki sorun ekran kartında demektir.