YouTube Durduk yere hasap kapatıldı

ardr

Decapat
Daha fazla  
Hesabımda video yok canlı yayın açmadım neden kapandığını anlamadım. 2 3 hafta önce e-posta hesabımı çaldırmıştım başka birisi benden habersiz uygunsuz video çekti desem ama YouTube hesabım ile Gmail hesabımda farklı. Virüs mü var acaba desem Malwarebytes'den taratmıştım (13 tane virüs buldu sildim hepsini) nedeni nedir sizce? Yanlışlıkla mı kapatılar yoksa anti virüsün bulamadığı bir virüs mü var?

Yanlışlıkla olabilir. Geçenlerde bir kişinin yine hesabı kapanmıştı. YouTube'a ulaşınca hesabını geri açmışlar. Siz de YouTube'a ulaşın açarlar muhtemelen.

Yanlışlıkla olabilir. Geçenlerde bir kişinin yine hesabı kapanmıştı. YouTube ulaşınca hesabını geri açmışlar. Siz de YouTube'a ulaşın açarlar muhtemelen.

İtiraz ettim hemen zaten.

Tamamen kapandı. Ben video filan yüklemedimki ne hakla kapatılıyor anlamış değilim geri açmanın bir yolu yok mu?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-03_175958787.png
    resim_2025-05-03_175958787.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
İlk gelen kanalınız Youtube'dan kaldırıldı mailindeki linkten itiraz edin. Benim de geçen yıl durduk yere kapanmıştı itiraz ettim red yedim 1 ay sonra maildeki itiraz formunu doldurdum 24 saat içinde geri açtılar. Geçmiş olsun.

İlk gelen kanalınız YouTube'dan kaldırıldı mailindeki linkten itiraz edin. Benim de geçen yıl durduk yere kapanmıştı itiraz ettim red yedim 1 ay sonra maildeki itiraz formunu doldurdum 24 saat içinde geri açtılar. Geçmiş olsun.

Dediğinizi anlamadım hocam hangi link?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı