Durduk yere iç daralması

Makaleler
21
Sizde de oluyor mu pandemi döneminde? Bir an stres geliyor, içim daralıyor, ölecek gibi oluyorum. Sadece sevgilimin ve annemin sesini duyunca rahatlıyorum. Sizde durumlar nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal hayatımda okul olmasa böyle. Bana çok iyi geldi bu pandemi dönemi. Tam sıkılmışken bıkmışken kendimle kaldım. Dizi, oyun gibi şeylerle çok iyi zaman geçirdim.

Normal hayatımda okul olmasa böyle. Bana çok iyi geldi bu pandemi dönemi. Tam sıkılmışken bıkmışken kendimle kaldım. Dizi, oyun gibi şeylerle çok iyi zaman geçirdim.
Oyun konusunda iyi zaman geçirmek isterdim ama bilgisayarım iyi değil. Dizi olarak ne önerirsiniz eğlenceli olsun.

Oyun konusunda iyi zaman geçirmek isterdim ama bilgisayarım iyi değil. Dizi olarak ne önerirsiniz eğlenceli olsun.
Umbrella academy, how to sell drugs online, love, death & robots, How I Met Your Mother. Pandemi döneminde izleyip eğlendiğim diziler bunlardı. Ayrıca ciddi bir şey istiyorsan ve halen izlemediysen bana göre en iyi dizi olan ''Breaking Bad'' izleyebilirsin.

Breaking Bad içimi daraltır diye korkuyorum.

Dostum bana da oluyor arada nasıl geçiyor inan bilmiyorum ama bir şekilde geçiyor işte.

Breaking Bad içimi daraltır diye korkuyorum.
Yavaş temposu daraltabilir. İzlediğim en yavaş tempolu dizi olabilir. Onun dışında çok iyi bir hikaye izlemiş olursunuz. Diziden bahsettikçe benimde canım çekiyor. Elbet izlenmeli bu dönemde izlemek doğru olmaz sizin için, daha eğlenebileceğiniz şeylere bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…