cipetpet_ciguli Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #11 yuhbaranhu2 dedi: Aynı durumu yaşadım. Kendimde bir konu açtım. Olayın yanlışlık olduğunu açıkçası düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda başka yaşayan kişilerde olabilir. Sebebini bilen biri varsa aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gece 3 civarında bana da mesaj gelmiş aynı şekilde.
yuhbaranhu2 dedi: Aynı durumu yaşadım. Kendimde bir konu açtım. Olayın yanlışlık olduğunu açıkçası düşünmüyorum. İlerleyen zamanlarda başka yaşayan kişilerde olabilir. Sebebini bilen biri varsa aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam gece 3 civarında bana da mesaj gelmiş aynı şekilde.
scriptedwedge Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Ordu Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 cipetpet_ciguli dedi: Hocam gece 3 civarında bana da mesaj gelmiş aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum giriyorum gelmiyor size gitmiş olabilir mi
cipetpet_ciguli dedi: Hocam gece 3 civarında bana da mesaj gelmiş aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben giriyorum giriyorum gelmiyor size gitmiş olabilir mi