Thrian
Hectopat
İlk başta tuşa bastığımda rastgele şeyler oluyordu ve araştırınca Windows tuşuna takılı olduğunu öğrendim. Zaten sonra geçti fakat ben bir tuşa takılı olduğunu tahmin ettiğim için her tuşa tek tek basayım takılı olan tuş düzelir dedim. Bunu alttaki görev çubuğundaki uygulamaların bazıları açılmaya başladı fakat sadece bazıları açıldı, hepsi değil. Acaba bunun da bir kısayolu var, ben diğer tuşlara basarken mi açıldı, yoksa virüs vs. mi vardı, kendi kendine açtı? Bir de bir tuşun klavyede sorun yokken bazen takılması normal mi?
Bir de tarayıcının ekteki kısmında durduk yere bazı site kısayolları oluştu. Belki önceden de olmuş olabilir fakat bu olaydan sonra fark ettim (tarayıcım: Opera GX) ekteki yere Canva gibi kullanmadığım bir sürü uygulama geldi sonra sildim.
Bir de tarayıcının ekteki kısmında durduk yere bazı site kısayolları oluştu. Belki önceden de olmuş olabilir fakat bu olaydan sonra fark ettim (tarayıcım: Opera GX) ekteki yere Canva gibi kullanmadığım bir sürü uygulama geldi sonra sildim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: